Ετικέτες

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Μεθυσμένος μαχαιρώνει στο λαιμό αστυνομικό μέσα σε περιπολικό! [βίντεο]

Σοκαρισμένη είναι η κοινή (και όχι μόνο) γνώμη της Ρωσίας από τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αστυνομικοί μέσα σε περιπολικό.
Ο ανώτερος αξιωματικός Aleksandr Lyamkin 34 ετών έχασε τη ζωή του, ενώ ο συνάδελφός του Roman Polnikov, τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας μεθυσμένος άνδρας που μόλις είχαν συλλάβει, τούς επιτέθηκε με πρωτοφανή μανία, ενώ καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έτοιμος να αποκοιμηθεί!

Την επίθεση στο χωριό Kharlovo κατέγραψε μάλιστα η κάμερα ασφαλείας του περιπολικού, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών (ηλικίας 11 και 5 ετών), αφού πάλεψε με τον 38χρονο, κατάφερε τελικά να βγει από το όχημα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα έπεσε νεκρός στο οδόστρωμα, την ίδια ώρα που ο άλλος αστυνομικός δέχεται μια μαχαιριά από το ανοιχτό παράθυρο, έχοντας πρώτα καταφέρει να εγκλωβίσει το δράστη.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο είναι μια τραγική ημέρα για την αστυνομία», ανέφερε η εκπρόσωπος των Αρχών, Ludmila Ryazantseva, επιβεβαιώνοντας πως ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 12 έως 25 ετών, αν και είχε ποινικό μητρώο, κατάφερε να βρει δουλειά ως οδηγός φορτηγού, ενώ όπως υποστήριξε, ανησυχούσε ότι θα την έχανε μετά τη νέα σύλληψή του…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Πηγή: defencenet.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου