Ετικέτες

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!! Ειρωνεύτηκε την κυβέρνηση φορώντας κολιέ από μακαρόνια (photo)

Με μια αμφιλεγόμενη κίνηση, που ήδη προκάλεσε αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, η πρόεδρος του ΔΝΤ θέλησε να διακωμωδήσει τα μέτρα της κυβέρνησης, φορώντας ένα κόσμημα φτιαγμένο από υπερφορολογημένα ζυμαρικά




Παρ’ ολίγο να τιναχτούν ξανά στον αέρα οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, εξαιτίας ενός άκομψου αστείου εκ μέρους της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία θέλησε να κοροϊδέψει την αύξηση του ΦΠΑ στα μακαρόνια.

Συγκεκριμένα, με ένα κόσμημα στον λαιμό, που μιμείται σπαγγέτι νούμερο 10 βρασμένο Al Dente, η κα Λαγκάρντ ειρωνεύτηκε την αξία που θα πάρει τώρα το συγκεκριμένο προϊόν και ταυτόχρονα «έσφαξε με το μαχαίρι» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη.

Ως γνωστόν, ο Νίκος Φίλης κατά τη διάρκεια πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, αναφέρθηκε στην αύξηση του ΦΠΑ στα ζυμαρικά από το 13% στο 23%, υποτιμώντας το μέγεθος του προβλήματος που θα φέρει αυτή η αύξηση στο μέσο νοικοκυριό.

Η αντιπροσωπεία της κυβέρνησης απείλησε να αποχωρήσει υποχρεώνοντας την πρόεδρο του ΔΝΤ να δώσει εξηγήσεις, λέγοντας ότι πρόκειται για δώρο της ανιψιάς της που το έφτιαξε στο σχολείο την ώρα της χειροτεχνίας.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή: protagon.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου