Ετικέτες

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

SensorWake: Το ξυπνητήρι που σε ξυπνά με ...μυρωδιές αντί για ήχο! (video)

Σε κανέναν δεν αρέσει το υποχρεωτικό πρωινό ξύπνημα και γι αυτό ένα νέο project στο Kickstarter προσπαθεί να κάνει την διαδικασία λίγο ποιο ευχάριστη.


Το project ονομάζεται SensorWake και είναι ένα ξυπνητήρι που αντί για εκνευριστικούς ήχους χρησιμοποιεί ευχάριστες μυρωδιές.

Οι κάτοχοι του SensorWake μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα διάφορων μυρωδιών όπως.. φρεσκοψημένο κρουασάν, καφές, σοκολάτα, θάλασσα, φρεσκοκομμένο γρασίδι και πολλά άλλα, βάσει των προτιμήσεων τους

Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκεια tests ανακάλυψαν ότι το 99% όσων συμμετείχαν μπόρεσαν να ξυπνήσουν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Όσο για το υπόλοιπο 1% που δεν κατάφερε να ξυπνήσει, υπάρχει ενσωματωμένο και κανονικό ξυπνητήρι που ενεργοποιείται μετά από 3 λεπτά, αν δεν το απενεργοποιήσεις.

Οι διαφορετικές μυρωδιές μπαίνουν στο πάνω μέρος του ρολογιού και όπως είπαμε επιλέγεις ανάλογα με το πως θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί.

Το project μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, μπήκε στο Kickstarter όπου ζητά χρηματοδότηση 50.000 ευρώ και έχει καταφέρει να φτάσει ήδη στα 127.443 ευρώ, ενώ απομένουν ακόμη 14 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου