Ετικέτες

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οι χειρότερες επιλογές για sex δημοσίως - Διαβάστε πού πιάστηκαν να κάνουν sex

Όλοι έχουν αυτή τη φαντασίωση. Να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο. Κάποιοι μάλιστα το επιχειρούν. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών που το έκαναν και πιάστηκαν.


Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις πραγματικά είναι για γέλια. Δείτε τις χειρότερες επιλογές για sex δημοσίως. Βγαλμένες μέσα από τη ζωή.
Στην οροφή ενός εστιατορίου σε ώρα αιχμής. Κι όμως ένα ζευγάρι από το Ντελαγουέρ επέλεξε να κάνει ακριβώς αυτό στην οροφή του Chipotle Mexican Grill. Φυσικά και τους έπιασαν.

Στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού οχήματος. Ένα ζευγάρι που είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών θεώρησε πολύ καλή ιδέα να κάνει στοματικό σεξ στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού αυτοκινήτου που τους οδηγούσε στο κρατητήριο.

Πάνω σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά το ατόπημα έγινε από ζευγάρι Ολλανδών. Αυτό στο οποίο δεν είχαν υπολογίσει ήταν ότι δύο αστυνομικοί ήταν μέσα στο όχημα που επέλεξαν.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Στο σχολείο. Διευθυντής σχολείου στο Sandridge Elementary School ξέχασε ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και θεώρησε πως το σχολείο είναι το τέλειο μέρος για να κάνει σεξ με μια δασκάλα. Ο διευθυντής μάλιστα ήταν και παντρεμένος.

Στην αυλή μιας παιδιατρικής κλινικής. Κι όμως ζευγάρι το έκανε στη Φλόριντα. Φυσικά συνελήφθησαν, αφού πάμπολλα παιδάκια που νοσηλεύονταν εκεί έμαθαν πως ακριβώς γίνονται τα παιδιά.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου