Ετικέτες

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Pepper: Το ρομπότ που «νιώθει» τα συναισθήματα ξεπούλησε μέσα σε 1 λεπτό!

Το Pepper, το ανθρωπόμορφο ρομπότ που έχει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα συναισθήματα και να αντιδράει αναλόγως σε αυτά, «ξεπούλησε» μέσα σε ένα λεπτό, σύμφωνα με τον Ιάπωνα δημιουργό του, SoftBank Robotics Corp.


Το Pepper είναι το πρώτο ρομπότ στον κόσμο που μπορεί και αντιλαμβάνεται συναισθήματα και ανταποκρίνεται αυτόματα, καταλαβαίνοντας ακόμη και τις εκφράσεις του προσώπου αλλά και της γλώσσας του σώματος του ιδιοκτήτη του.

Η εταιρεία κατασκευής του ρομπότ Pepper, SoftBank, έδωσε προς πώληση τις πρώτες 1.000 μονάδες Pepper μέσω του επίσημου website της και τα 1.000 πρώτα ρομπότ έγιναν ανάρπαστα μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει το CNN.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το Pepper robot κοστίζει 1.600 δολ., συνεπώς συνιστά πραγματικό ρεκόρ. O ιθύνων νους της Softbank, Masayoshi Son δήλωσε ότι το Pepper μπορεί άνετα να κάνει συντροφιά, ενώ επίσης μπορεί και να διασκεδάσει τους ιδιοκτήτες του, καθώς έχει την ικανότητα να τραγουδάει, να χορεύει, ακόμη και να λέει ανέκδοτα!

Μάλιστα, από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Pepper μπορούν να επωφεληθούν και επιχειρήσεις, αλλά ακόμη και σχολεία και νοσοκομεία. Το Pepper αναμένεται του χρόνου να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στην Αμερική.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου