Ετικέτες

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Λαμία: Αυτή η ακτινογραφία έδειξε αυτό που όλοι φοβόντουσαν – Η ανάρτηση που κάνει το γύρο του facebook... [photo]

Οι φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του facebook και έχουν γίνει ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις των χρηστών...
Δυστυχώς, ακόμα μια περίπτωση βάναυσης κακοποίησης και εγκατάλειψης, σημειώθηκε στην Λαμία. Ένα σκυλάκι του κυνοκομείου Λαμίας που είχε επανενταχθεί, εκπέμπει SOS. Την χτύπησαν και βρέθηκε δυο μέρες αργότερα παράλυτη.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κυνοκομείο σε τραγική κατάσταση. Η κτηνίατρος του κυνοκομείου απευθύνθηκε στην Χριστίνα, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης, για βοήθεια.

Χθες, 1η Αυγούστου, έφυγε με ταξί απο Αθήνα προς Λαμία και αφού παρέλαβε το σκυλί από το κυνοκομείο, το πήγε στην κλινική Κυανούς Σταυρός στην Χαλκίδα για ενδελεχείς εξετάσεις και ακτινογραφία που πιστοποίησε το πρόβλημα.

Η φιλοζωική οργάνωση σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει: »Ένα σακαταμένο και πυροβολημένο κοριτσάκι, μικρό σε ηλικία που, αντί να τρέχει και να παίζει, χαροπαλεύει στους δρόμους ή στα κλουβιά του δήμου. ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , καθώς η Χριστίνα παλεύει μόνη της, βοήθεια για να γίνει ότι μπορεί καλύτερο για την μικρή».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου