Ετικέτες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δώστε στη Ρίτα Όρα το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας: Το ντεκολτέ της στα VMA έβγαλε μάτια

Το έχουμε ξαναπεί και θα το πούμε άλλη μια φορά. Θα το βροντοφωνάξουμε. Όσο αδιάφορη είναι μουσικά η Ρίτα Όρα τόσο μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις κατά καιρούς εμφανίσεις της. Όχι λάθος. Με τις απανωτές εμφανίσεις της. Η απονομή των μουσικών βραβείων MTV ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνη να επαναλάβει το ύφος που έχουν οι στυλιστικές της επιλογές το τελευταίο τετράμηνο.




Η Ρίτα επέλεξε ένα σύνολο που θα μπορούσε να την χαντακώσει και να την βάλει στις πολύ κακοντυμένες της βραδιάς. Όμως ο τρόπος που στήθηκε και το υποστήριξε την έβαλαν στην κορυφή με τις καλοντυμένες. Σαφώς σε αυτό προσμετράται και η δική της συμβολή.
Από τη μέση και πάνω λωρίδες υφάσματος που κάλυπταν το στήθος τόσο όσο μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Το ντεκολτέ της έβγαζε μάτι και η ίδια το απολάμβανε. Από τη μέση και κάτω μαύρα φτερά που θα μπορούσαν να είναι η πίσω πλευρά ενός μαύρου παγονιού. Στην δεξιά πλευρά του ένα άνοιγμα άφηνε να ξεπεταχτεί το πόδι τους και να φανεί το μαύρο πέδιλο με τακούνι.
Ε, μετά από όλα αυτά και μιας και δεν πήρε βραβείο στη χθεσινή βραδιά, νομίζουμε ότι παίρνει δικαιωματικά το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας. Κι όχι μόνο μεταξύ των γυναικών που βρέθηκαν στην απονομή!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Πηγή: toratora.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου