Ετικέτες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ξέρεις τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες;

Αναρωτιέσαι τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες;

Οι απαντήσεις έρχονται από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς βιβλίων σχέσεων.

Δες τι προτείνουν.


1. Ντύσου σέξι για εκείνον
Μην υποτιμάς τα σέξι εσώρουχα και μην τα ξεχνάς στο συρτάρι σου. «Κάθε τόσο, ντύσου σύμφωνα με τα γούστα του», λέει η Μπάρμπαρα Ντε Άντζελις, Ph.D., συγγραφέας τουSecrets About Men Every Woman Should Know. «Πηγαίνετε μαζί για ψώνια και ζήτησέ του να σου βρει κάποιο σύνολο ή μερικά εσώρουχα που θεωρεί σέξυ». Αν η σκέψη να φορέσεις Victoria’s Secret για τον άντρα σου ακούγεται κακόγουστη, σκέψου ότι αναζητάμε τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες και όχι εσύ. Και όπως εξηγεί ο ψυχολόγος-σύμβουλος γάμου Ρόναλντ Γκολντστάιν, Ph.D.: «Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι». Οι άντρες το βρίσκουν πολύ ρομαντικό όταν αφήνεσαι ολόψυχα μέσα στον φανταστικό κόσμο τους. Αφού είναι «προγραμματισμένοι» να επηρεάζονται από τις εικόνες, γιατί να μην τους εξάψεις τη φαντασία με τον τρόπο σου;

2. Άγγιζέ τον παντού, συνέχεια
Δεν μιλάμε για σεξ ή για μασάζ, αλλά για απλό άγγιγμα. Είτε πρόκειται για ένα άγγιγμα με το πόδι κάτω από το τραπέζι είτε για ένα χέρι πάνω στον ώμο, η σωματική επαφή από την γυναίκα που αγαπούν τους προσφέρει απίστευτη ασφάλεια. Στην πολύτιμη, μη λεκτική γλώσσα των αντρών αυτή η κίνηση μεταφράζεται ως: «Σε αποδέχομαι… Σε αγαπώ… Είμαστε ένα». Δεν είναι απαραίτητο να οδηγεί «κάπου αλλού», αλλά αν οδηγήσει τόσο το καλύτερο. «Μάθε να αγαπάς και να εκτιμάς όλο το σώμα ενός άντρα», λέει η Ντε Άντζελις. «Έτσι, θα έχεις τον χρόνο να νιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία και να του δείξεις ότι αγαπάς κάθε κομμάτι του». Με άλλα λόγια, άσε τα δάχτυλά σου να «μιλήσουν» για σένα.

3. «Εμφανίσου» στο γραφείο του
Συνήθως συμβουλεύουμε να μην καλείς έναν άντρα στη δουλειά του, αφού ο χώρος εργασίας αποτελεί συχνά ένα ιερό καταφύγιο μακριά από τη σχέση. Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά μέσα στον γάμο, αφού τα νέα του σπιτιού τού υπενθυμίζουν γλυκά γιατί δουλεύει. «Νομίζω ότι ένας άντρας θέλει να ακούει ότι η γυναίκα του τον αγαπάει και της λείπει», λέει ο Γκολντστάιν. «Όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο, αν η σύζυγος του βάλει ένα σημείωμα στην τσάντα του λέγοντάς του πόσο πολύ θέλει να κάνουν έρωτα το βράδυ, δεν μπορεί παρά να φτιάξει τη μέρα του». Να είσαι εφευρετική: Στείλε του ένα υπαινικτικό email από το γραφείο σου, άφησέ του ένα σέξι μήνυμα στον τηλεφωνητή ή βάλε στην τσέπη του μια φωτογραφία σου από τις διακοπές όπου φοράς ένα καυτό μπικίνι. Το μήνυμα που θα λάβει θα είναι το ίδιο: «Σκέψου με… Είσαι μέσα στις σκέψεις μου».

«Οι άντρες δε θέλουν λουλούδια ή σοκολατάκια. Για να φτερουγίσει η καρδιά τους προτιμούν να ακούσουν πόσο πολύ θέλετε να κάνετε έρωτα», λέει ο Νταγκ Φίλντς, συγγραφέας του βιβλίουCreative Romance.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. Πες του πόσο δυνατός είναι
Άλλη μία πολύ καλή – αν και υποτιμημένη- απάντηση στο τι βρίσκουν ρομαντικό οι άντρες. Τα αρσενικά φημίζονται για την ανικανότητά τους να εκφραστούν λεκτικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμούν τους επαίνους που και που. Πες του ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, ευχαρίστησέ τον που δουλεύει τόσο σκληρά (ακόμα κι αν εργάζεσαι το ίδιο σκληρά), ή πες του ότι λυπάσαι τις φίλες σου που δεν έχουν τόσο άξιους άντρες. Να θυμάσαι ότι όλοι άντρες θέλουν να αισθάνονται ήρωες. Άρα, κάνοντας μια φιλοφρόνηση για το πόσο καλός σύντροφος ή πατέρας είναι, μπορεί να μην απαλλαγεί από τις επαγγελματικές σκοτούρες αλλά θα αισθανθεί σίγουρα αγαπητός κι επιθυμητός, πράγμα που είναι και ο απώτερος στόχος κάθε ρομαντικής χειρονομίας. Ένα μυστικό: Ένα καλό κανάκεμα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά είναι το απόγειο της τρυφερότητας. Εντάξει, μπορεί και οι δικές σου μέρες να είναι φορτωμένες αλλά το κλειδί για μια ρομαντική χειρονομία είναι να βάζεις τις ανάγκες του άλλου 100% πριν από τις δικές σου. Άρα, αν ξέρεις ότι η μέρα του ήταν φρικτή, άνοιξέ του μια παγωμένη μπύρα, κάνε του ένα μασάζ ή ετοίμασε ένα ζεστό αφρόλουτρο.

5. Κάνε το σεξ μαζί του πραγματικό γεγονός
Όταν οι παντρεμένοι άντρες λένε ότι τους λείπει το σεξ που έκαναν ως εργένηδες, εννοούν ότι το σεξ τότε ήταν γεμάτο μυστήριο και «άγρια» απελευθέρωση, ενώ το έγγαμο σεξ σταδιακά χαρίζει περισσότερη παρηγοριά παρά πάθος και, μόλις ο ένας μάθει όλα τα μυστικά του άλλου, το τέλμα είναι προ των πυλών (εκτός και αν καταβάλλετε συντονισμένες προσπάθειες για το αντίθετο). Η λύση; Ξέφυγε από τη ρουτίνα. Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε έρωτα με τα φώτα σβηστά, δοκιμάστε να τα αφήσετε ανοιχτά ή να ανάψετε κεριά. Νοίκιασε μια ροζ ταινία ή προμηθεύσου λάδι για μασάζ και κάνε του έκπληξη στον καναπέ. «Συζήτησε με τον άντρα σου για τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις», συνιστά ο Γκολντστάιν. Μην κάνεις τίποτα που θα σε φέρει σε αμηχανία ή που θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ. Αλλά με το να γιορτάζεις το σεξ μαζί του θα του δείξεις σίγουρα ότι τον θεωρείς ξεχωριστό.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου