Ετικέτες

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε το απίστευτο μήνυμα των… απέναντι στις φοιτήτριες που κυκλοφορούσαν γυμνές στο σπίτι τους, στην Πάτρα (Φωτογραφία)

Θέμα συζήτησης στην γειτονιά της Πάτρας έχουν γίνει οι νεαρές φοιτήτριες που συνηθίζουν να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι τους, χωρίς ούτε τα απολύτως… απαραίτητα!




Μάλιστα αυτό που συνέβη στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου, στο ύψος της Ναυαρίνου στην Πάτρα, πριν λίγες ημέρες δεν έχει προηγούμενο!
Ουσιαστικά πρόκειται για τη συνέχεια ιστορίας ανάμεσα σε «ηδονοβλεψίες» φοιτητές και φοιτήτριες που διαμένουν σε αντικριστά διαμερίσματα δύο διαφορετικών πολυκατοικιών.
Τα κορίτσια έχουν αναστατώσει όλους τους γείτονες επειδή κυκλοφορούν ολόγυμνες στο σπίτι τους. Οι φοιτητές που έχουν ανεμπόδιστη θέα, έγραψαν το μήνυμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι στην κολώνα της πολυκατοικίας όπου διαμένουν οι φοιτήτριες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, οι… απέναντι δεν αρκέστηκαν στο θέαμα και ήθελαν το κάτι παραπάνω… ζητώντας και τηλέφωνο.
Διάλεξαν να το ζητήσουν με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό αν οι φοιτήτριες ανταποκρίθηκαν, στην πρόταση που έγινε θέμα συζήτησης στη γειτονιά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου