Ετικέτες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Βγήκε - επιτέλους - το διαζύγιο του αιώνα!

O Ρώσος ολιγάρχης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας AS Monaco, και η πρώην σύζυγός του, που διαμένει στη Γενεύη, γνωστοποίησαν σήμερα σε ένα κοινό ανακοινωθέν ότι «επιτεύχθηκε μεταξύ τους μια συμφωνία σχετικά με τους όρους του διαζυγίου τους» το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «το διαζύγιο του αιώνα».


Τον Μάιο του 2014, ελβετικό δικαστήριο είχε επιδικάσει στην Έλενα Ριμπολόβλεβα, που παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών τον πρώην της σύζυγο, το ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (3,6 δισεκατομμύρια ευρώ), ήτοι το 50% της περιουσίας του συζύγου της.

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα «βάζει τέλος σε όλες τις ένδικες διαδικασίες που ξεκίνησαν από διάφορα δικαστήρια» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δε διευκρινίζει ωστόσο το ποσό στο οποίο συμφώνησε το πρώην ανδρόγυνο.

Τον Ιούνιο του 2015 το Δικαστήριο της Γενεύης είχε αναθεωρήσει επί τα χείρω το ποσό που θα όφειλε ο δισεκατομμυριούχος στην πρώην του σύζυγο καθώς επιδίκασε μόλις 564, 7 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για την Έλενα, όπως επίσης και δύο ακίνητα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κατόπιν από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το υψηλότερο δικαστικό σώμα στην Ελβετία, το οποίο δεν θα χρειαστεί να εκδώσει απόφαση έπειτα από αυτόν τον φιλικό διακανονισμό.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου