Ετικέτες

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ποια γνωστή μοντέλα βγαίνει στο μπαλκόνι και στέλνει μηνύματα τόπλες;;

Θα τα χάσετε..




Η συμμετοχή της στα τρελά μπούγκα μπούγκα πάρτι του Σίλβιο δεν ήταν ότι καλύτερο για την ίδια. Όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει το δικό της ντόρο και να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της δόξας και της επιτυχίας. Η επιτυχία βέβαια είναι μια έννοια σχετική και ο καθείς την ορίζει ως επιθυμεί.

Η Λάουρα Κρεμάσκι θεωρεί επιτυχία να έχει μια σπιταρόνα στο Μαϊάμι, πληρωμένη εν μέρει από τον Σίλβιο, και να δείχνει από μόνη της τα προσόντα της στο κοινό. Στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο έγινε γνωστή όταν αναρτούσε φωτογραφίες στα social media, όπου είχε ζωγραφίσει στο στήθος ή τα οπίσθια της το σκορ που πίστευε ότι θα έρθει σε ένα μεγάλο ντέρμπι του ποδοσφαίρου. Κι από τότε όλοι ήξεραν τη Λάουρα.

Η ίδια πλέον, αφού κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με τέτοιες κινήσεις, ζει μια ανέμελη ζωή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Τόσο ανέμελη που βγαίνει στο μπαλκόνι και μόλις συνειδητοποιεί ότι υπάρχει παπαράτσι, βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της και στέλνει μηνύματα δήθεν αδιάφορα στο κινητό, ενώ το στήθος της είναι ελεύθερο προς «βρώση».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου