Ετικέτες

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Facebook. Δείτε τι άπαιχτες δυνατότητες θα έχετε.

Εκεί που μέχρι σήμερα υπήρχε μία φωτογραφία του προφίλ σας, σε λίγο καιρό θα μπορείτε να έχετε ένα μικρό βίντεο. Ενδιαφέρουσες αλλαγές και σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας.




Ξεκινώντας από μία πιλοτική εφαρμογή στην Αγγλία από σήμερα, οι χρήστες του Facebook θα έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το βίντεο για εικόνα στο προφίλ τους. Θα πρόκειται για ένα μικρής διάρκειας βίντεο το οποίο θα επαναλαμβάνεται σε λούπα, και σύμφωνα με τους εμπνευστές του θα δίνει μια πιο πλήρη εικόνα για τον χρήστη. Η νέα αυτή δυνατότητα δοκιμάζεται από σήμερα στην Αγγλία, και σύντομα, αν όλα εξελιχθούν καλά, θα επεκταθεί και σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη.

Οι υπεύθυνοι του Facebook δήλωσαν ότι «Ο κόσμος έχει αλλάξει από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκαν τα προφίλ, το 2004. Το βίντεο έχει πλέον δυναμική παρουσία στο Facebook, συνεπώς ήρθε η ώρα να αλλάξει και αυτό το αναχρονιστικό στοιχείο της απλής φωτογραφίας στο προφίλ».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μία άλλη νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα που θα προστεθεί στο άμεσο μέλλον στο FB είναι η δυνατότητα που θα δίνεται στους χρήστες να προσθέτουν προσωρινά φίλτρα στις φωτογραφίες τους, τα οποία θα εξαφανίζονται μετά από έναν συγκεκριμένο χρόνο που θα έχει ορίσει ο χρήστης. Αυτό θα επιτρέπει για παράδειγμα να έχεις μια διαφορετική φωτογραφία στην εικόνα του προφίλ σου στα γενέθλιά σου, ή όταν λείπεις μακριά από τον υπολογιστή σε διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι.

Υπάρχουν επίσης καινούργοι τρόποι για να ελέγχει κανείς τι μπορούν να βλέπουν οι επισκέπτες της σελίδας σας. Δημιουργείται μία νέα διαμορφούμενη περιοχή στην κορυφή κάθε σελίδας, η οποία θα είναι ορατή από όλους. Σ' αυτήν ο χρήστης θα μπορεί να βάλει όποια πληροφορία επιθυμεί να είναι άμεσα ορατή από όλους.

Στο μεταξύ, απαντώντας σε πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρξει χρέωση στην χρήση του Facebook, μία επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα έκανε ξεκάθαρο ότι το FB ήταν και θα παραμείνει ελεύθερο από χρεώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου