Ετικέτες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Προκαλεί με συνθήματα μίσους στο twitter, η κόρη του Μιχαλολιάκου, διαβάστε τι έγραψε

Λίγο πριν τη κατάθεση της μητέρας του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα, η κόρη Μιχαλολιάκου αναρτά στο twitter συνθήματα μίσους




Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, πιστή στα «ιδεώδη» του πατέρα της προκαλεί, και με ανάρτηση της στο twitter, αναφέρεται στον εμφύλιο πόλεμο και στις μάχες στο Γράμμο και στο Βίτσι.

Η Ουρανία φαίνεται μελετά την ιστορία μονόπλευρα και εσκεμμένα και ξεχνά ότι τότε Έλληνες σκότωναν Έλληνες. Ξεχνά επίσης τις τότε κατσάδες του Βαν Φλητ προς τους Έλληνες ανώτατους αξιωματικούς, ότι χαλάνε πολλές βόμβες και υλικό και δεν μπορούν να κάμψουν τους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού.
Ανάρτησε λοιπόν στο twitter μια μέρα πριν από τη δίκη για τον δολοφονημένο από μέλη της οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Παύλο Φύσσα, το εμετικό σύνθημα που φωνάζουν κάθε χρόνο στις γιορτές του μίσους οι ομοϊδεάτες της: «Στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο». Για την ακρίβεια έγραψε με αρκετή δόση ειρωνείας και εμπάθειας και με παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους νεκρούς: «Για να θυμηθώ λίγο κάτι: Στο Βίτσι και στον Γράμμο? Ααα ναι, σας θάψαμε στην άμμο»

Σχεδόν αμέσως ο λογαριασμός της βομβαρδίστηκε από αγανακτισμένο κόσμο και φυσικά η Ουρανία Μιχαλολιάκου, αναγκάστηκε με νέο tweet να απαντήσει. Όχι επί τοις ουσίας, αλλά για το εάν η ανάρτηση της έγινε… viral, ή όχι: «και τώρα που με κάνατε βάιραλ, σας παρατάω γιατί σας βαρέθηκα. Κράξτε μόνοι σας, το πεδίο ελεύθερο. Άντε γεια»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή: papatzides.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου