Ετικέτες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

4 μύθοι που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι αλήθεια

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια συζήτηση, όπου το θέμα σας είναι οι μύθοι, οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να έχετε τον τελευταίο λόγο. Κανένας δεν θα σας επιστρέψει το χρόνο, που χάσατε σε μια τέτοια άσκοπη συζήτηση, μα τουλάχιστον θα έχετε δίκιο.

Δείτε εδώ 4 μύθους, που τελικά είναι αλήθεια...


Τις περισσότερες φορές λέμε αυτούς τους μύθους χωρίς να τους πιστεύουμε πραγματικά

Μπορείς να προβλέψεις την αλλαγή του καιρού από τους πόνους στα κόκκαλα

Όλοι έχουμε ακούσει είτε κάποιον φίλο είτε τη γιαγιά μας να λέει «θα βρέξει… με πονάνε τα γόνατα μου». Τελικά αυτό ισχύει στην πραγματικότητα. Οι αλλαγές στο βαρομετρικό της ατμόσφαιρας, μπορεί να προκαλέσουν πόνους στα οστά, ειδικά αυτών που υποφέρουν από αρθρίτιδα ή έχουν τραυματιστεί στο παρελθόν. Αυτοί οι άνθρωποι όντως μπορούν να καταλάβουν την αλλαγή του καιρού. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε τη μετεωρολογική υπηρεσία να μας το πει.

Η κοτόσουπα θεραπεύει το κρύωμα
Η κοτόσουπα επιβραδύνει τη δημιουργία φλεγμάτων και βοηθά στην απομάκρυνση τους αποτελεσματικά. Την επόμενη φορά που η μαμά θα θέλει να μας φτιάξει κοτόσουπα, επειδή είμαστε άρρωστοι καλό θα ήταν να την ακούσουμε.

Κοιμήσου και αποφασίζεις αύριο

Ένας καλός βραδινός ύπνος πριν πάρουμε μια μεγάλη απόφαση μας βοηθά να επιλέγουμε με περισσότερη σύνεση. Ο φυσικός μηχανισμός του εγκεφάλου μας είναι εξυπνότερος από εμάς. Όταν πάμε για ύπνο, το υποσυνείδητο μας παίρνει τον έλεγχο και αποβάλει όλες τις επιπρόσθετες και περιττές σκέψεις, που μας εμποδίζουν να σκεφτούμε καθαρά. Το επόμενο πρωί μπορεί να έχουμε ήδη πάρει τη σωστή απόφαση και να μην το έχουμε καταλάβει.

Τα ζώα μπορούν πράγματι να διαισθανθούν τον κίνδυνο
Έχουμε ακούσει τα λεγόμενα πολλών για σκυλιά, που γαβγίζουν πριν από κάποια φυσική καταστροφή. Ε λοιπόν όχι μόνο τα σκυλιά, αλλά και όλα τα ζώα έχουν την δυνατότητα να προαισθανθούν τον κίνδυνο. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η περίπτωση με το Τζουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό το 2004. Οι απώλειες ζώων ήταν ελάχιστες. Τα ζώα της περιοχής «έπιασαν» κάτι, που δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι και τράπηκαν σε φυγή. Τα ζώα είναι προικισμένα από τη φύση με τη δυνατότητα να πιάνουν ήχους σε χαμηλότερη συχνότητα από αυτήν που πιάνει ο άνθρωπος, καθώς και να νιώσουν μικρές σεισμικές δονήσεις, που συμβαίνουν πριν από έναν σεισμό.


Πηγή: dailystories.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου