Ετικέτες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα κάνεις μια σχέση από απόσταση να κρατήσει;

Τα κακά νέα είναι πως δεν την έχεις κοντά σου. Τα καλά, είναι πως δεν είσαι ο μόνος. Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν σχέση από απόσταση, με πρώτους και καλύτερους τους φοιτητές. Δεν ήρθε όμως το τέλος του κόσμου. Αν ανησυχείς πως η απόσταση θα σκοτώσει τον έρωτα, υπάρχουν τρόποι για να τον κρατήσεις ζωντανό. Αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τον παρακάτω οδηγό. Και να μην φοβάσαι τα αεροπλάνα.



Κράτα τις υποσχέσεις σου
Στις σχέσεις από απόσταση, το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατάει τα ζευγάρια μαζί, είναι η εμπιστοσύνη. Και όταν ο άνθρωπος σου δεν βρίσκεται δίπλα σου -ή τουλάχιστον σε κοντινό προσβάσιμο σημείο- οι κακές σκέψεις και οι ανησυχίες τρυπώνουν εύκολα στο μυαλό. Η λύση στο πρόβλημα αυτό, ονομάζεται ρουτίνα. Πλέον με το Skype τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Προγραμματίστε συνομιλίες 4 ή 5 φορές την εβδομάδα, σε ώρες και μέρες που βολεύουν και τους δύο. Τα sms δεν είναι κάτι κακό, αλλά η οπτική επαφή σε βοηθάει να θυμηθείς με ποια είσαι και πόσο πολύ θέλεις να προσπαθήσεις γι' αυτή τη σχέση. Και ναι, πιάνει. Αρκεί να κρατάς τον λόγο σου και να είσαι πάνω από το laptop την προκαθορισμένη ώρα.

Κράτα το σεξ ζωντανό
Από τότε που βγήκε το Viber χάθηκε το τηλεφωνικό σεξ. Και είναι κρίμα γιατί με την εικόνα το παιχνίδι τελειώνει γρήγορα. Αντιθέτως ο τόνος και το χρώμα της φωνής εξάπτει τη φαντασία και δίνει στη σχέση το αλατοπίπερο που της λείπει. Επίσης, για ακόμη μια φορά, το Skype μπορεί ν' αποδειχθεί χρήσιμος σύμμαχος στις πιο προσωπικές σας στιγμές. Προκαθορίστε ωστόσο τα ραντεβού σας για το εν λόγω πιπεράτο περιεχόμενο, καθώς η συνήθεια σκοτώνει εύκολα τις καταστάσεις. Ακόμη και αν είναι ερωτικές. Άλλωστε αυτό που χρειάζεται -κυρίως- είναι φαντασία.

Πηγή: askmen.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου