Ετικέτες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κάνε το μωρό (σου) να παραμιλάει για πάρτη σου... "Σκίστης" τον εγκέφαλο!

Κάθε γυναίκα μπορείς να την κάνεις τούρμπο! Τη δικιά σου έτσι θα την αφήσεις;...

Αν παρομοιάσεις τη λίμπιντο ενός ζευγαριού με ηλεκτρικές συσκευές θα λέγαμε ότι ο άντρας είναι ένας φούρνος μικροκυμάτων και η γυναίκα ένας φούρνος για να σιγοψήνεις. Ενώ λοιπόν μ’ εσάς πατάμε δυο κουμπιά και είστε έτοιμοι, μ’ εμάς το να «ανάψουμε» είναι μια διαδικασία που θέλει το χρόνο της. Εκτός αν αλλάξεις τον θερμοστάτη μας…


Αγόρασέ της εσώρουχα
Κλισέ; Όχι να της τα δώσεις εκεί που δεν το περιμένει. Αγόρασέ της κάτι μεταξωτό ή από δαντέλα και πάσαρε το κάτω απ’ το τραπέζι όταν θα είστε έξω για φαγητό. Ζήτησέ της να πάει στην τουαλέτα και να το φορέσει. Προς θεού μην το κάνεις στο πρώτο ραντεβού.

Ψιθυριστά λόγια
Όταν είστε έξω και με αρκετό κόσμο τριγύρω, ψιθύρισε στο αυτί της τι ακριβώς θέλεις να της κάνεις όταν πάτε σπίτι. Η ανυπομονησία της θα την ανάψει όσο δεν φαντάζεσαι.

Όχι άλλα λουλούδια
Τέλος στις εκπλήξεις τύπου στέλνω λουλούδια στο γραφείο σου. Πρωτοτύπησε! Στείλε της μια κάρτα και ευχαρίστησέ την για κάτι που δεν περιμένει. Για το πρωινό που σου έφτιαξε την Κυριακή το πρωί ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί άλλο. Θα σε σκέφτεται όλη την υπόλοιπη μέρα και σίγουρα θα στο ανταποδώσει όταν βρεθείτε.

Πες το αναλυτικά
Όλοι μπορούν να πουν σ’ αγαπώ. Πόσοι όμως μπορούν να δώσουν και τους λόγους; Όποτε την επόμενη φόρα εξήγησέ της γιατί την αγαπάς. Και όσο πιο πρωτότυπος είναι ο λόγος, τόσο πιο ιδιαίτερη θα νιώσει. Και μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτό για σένα.

Ερωτοχτυπημένος
Άσε ερωτικά μηνύματα στο ψυγείο, στον καθρέφτη ή κάτω από το μαξιλάρι της. Όλο αυτό το αγαπησιάρικο μπορεί να σου φέρνει αναγούλα αλλά εκείνη θα νιώσει σαν έφηβη πάλι. Θυμάσαι τι γινόταν τότε που ήσασταν στα ντουζένια σας;

Όλα είναι περιποίηση
Λούσε τα μαλλιά της, χτένισέ την μετά το μπάνιο της ή προσφέρσου να της βάλεις την κρέμα της. Αμέσως θα νιώσει ότι σε ελκύει το μέρος του σώματός της που περιποιείσαι και όλο αυτό θ’ αλλάξει ριζικά την αυτοπεποίθηση και την διάθεσή της.

Θέλω να σε φάω
Τέλος στα κοινότυπα σοκολάτα-σαντιγί. Οι ειδικοί λένε ότι καλύτερα φαγώσιμα για το σ...ξ είναι τα φρούτα. Το μάνγκο και η παπάγια έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα χάρη στην υφή τους.

Πες μου τι να κάνω

Όταν λοιπόν ξεκινήσει το «παιχνίδι» πες τι απλά ότι δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα αν δεν στο ζητήσει. Αυτό θα βοηθήσει εκείνη ν’ ανοιχτεί στο σ...ξ και εσένα να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Και μετά ποιος σας πιάνει...

Ice ice baby
Οι ειδικοί λένε ότι το κρύο μπορεί να «ξυπνήσει» περισσότερα νεύρα απ’ ότι ένα χάδι. Οπότε δοκίμασε να την αγγίξεις στα επίμαχα σημεία με κάτι παγωμένο. Θα ξυπνήσεις κάθε της αίσθηση.

Ατέλειωτη αγκαλιά
Κράτα την στην αγκαλιά σου όλη την ώρα που θα κάνετε σ...ξ και μην την αφήσεις μέχρι να τελειώσει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θ’ ανάψει. Είναι τα ρομαντικά των γυναικών αυτά.

Πλάτσα πλούτσα
Το να κάνετε μπάνιο μαζί μπορεί να σου φαίνεται κοινότυπο. Ζήτησέ της την επόμενη φορά να γίνει το σφουγγάρι σου και τα παιχνίδια με τις σαπουνάδες δεν θα έχουν τέλος.

Δέσε μου τα μάτια
Πολλές γυναίκες έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους κι αυτό είναι γνωστό. Ίσως όμως δεν ήξερες ότι επιμένει στην ιεραποστολική στάση για να μην βλέπεις τα σημεία με κυτταρίτιδα και ψωμάκια. Αν όμως προσφερθείς να κλείσεις τα μάτια σου από μόνος σου, τότε σίγουρα το πεδίο δράσης της αλλάζει.

Κοινή θέα
Τις περισσότερες γυναίκες τις εξιτάρει η ιδέα ότι τους βλέπουν. Σε δημόσιο χώρο βέβαια κινδυνεύετε να συλληφθείτε και οι δύο. Αν όμως το κάνετε όρθιοι δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και αν δεν είστε τελείως γυμνοί, τότε πολλοί θα δουν και λίγοι θα καταλάβουν τι συμβαίνει.

Γιγάντιος δονητής
Και δεν είναι άλλος από το πλυντήριό σου. κάτσε πάνω, ζήτησέ της να κάτσει από πάνω σου και όλες οι δονήσεις φαντάζεσαι που θα μεταφερθούν. Η απόλαυση θα είναι απίστευτη και για τους δύο.


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου