Ετικέτες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Το πρώτο κουτάλι για selfies είναι γεγονός!

Οι απανταχού foodies και γενικά όσοι είναι περήφανοι για τις μαγειρικές τους ικανότητες δεν περιορίζονται πλέον στο να απολαμβάνουν ένα καλό φαγητό ή επιδόρπιο, αλλά πρωτίστως το φωτογραφίζουν και στη συνέχεια το αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο κόσμος της τεχνολογίας και της γαστρονομίας γνωρίζει καλά τις φωτογραφικές συνήθειες όσων αγαπούν τη μαγειρική. Γι'αυτό και φρόντισε να δημιουργήσει πιάτα κατάλληλα και φωτογενή για να φαίνεται ακόμα πιο λαχταριστό το φαγητό στο Instagram αλλά και μια εφαρμογή για να γνωρίζουμε πόσες θερμίδες έχει το πιάτο μας μόλις ανεβάσουμε την φωτογραφία του στο Instagram.

Πρόσφατα, δημιουργήθηκε ένα ακόμα gadget που συνδυάζει τη φωτογραφία με τη γευστική απόλαυση. Η μάρκα δημητριακών Cinnamon Toast Crunch ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός κουταλιού που θα μας βοηθά να βγάζουμε τις καλύτερες selfies ενώ ταυτόχρονα θα τρώμε. Το κουτάλι πήρε την αυτονόητη ονομασία Selfie Spoon και λειτουργεί όπως το γνωστό πλέον selfie stick, με τη διαφορά ότι στη μια κορυφή του βρίσκεται η υποδοχή για το smartphone και στην άλλη ένα κουτάλι.

Το Selfie Spoon είναι πτυσσόμενο, όταν ανοίγει το μήκος του υπολογίζεται περίπου στα 77 εκατοστά, έχει μωβ λαβή και φυσικά διαθέτει την απαραίτητη θήκη για να το τοποθετήσουμε όταν θα θελήσουμε να βγάλουμε μια νόστιμη selfie.

Η εταιρεία έχει αρχίσει να διαθέτει τα πρώτα κομμάτια στην αγορά και ελπίζει να γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καλού φαγητού.

Πηγή:mamapeinao

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου