Ετικέτες

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

6 τρόποι για να τον τρελάνεις, χωρίς να είσαι γυμνή

Το σημερινό θέμα, μιας και έχουμε ολίγον χιουμοριστική διάθεση, είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς καθαρά γυναικείο, μιας και επικεντρώνεται στο πώς εσύ και η κάθε γυναίκα εκεί έξω θα καταφέρει να ρίξει στα δίχτυα της το αντικείμενο του πόθου. Πριν πέσετε να μας φάτε, όχι δεν μιλάμε για τη γνωστή γυναίκα-αράχνη, αλλά για κάποια πραγματάκια, ας τα πούμε κοπλάκια, που μπορείς να υιοθετήσεις για να του δώσεις το μήνυμα. Το οποίο φυσικά είναι ότι τον θέλεις κολασμένα! Ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο άντρας που ποθείς να μην είναι και το πιο έξυπνο ή παρατηρητικό ον του πλανήτη, με αποτέλεσμα να μην έχει αντιληφθεί ότι λιώνεις για εκείνον. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε κάποια... καμουφλαρισμένα ερωτικά σινιάλα (ναι ακριβώς αυτό) τα οποία θα του διεγείρουν τα γρανάζια του έρωτα και κυρίως της σεξουαλικής έλξης. Έχουμε και λέμε:


1. Πες του ότι τον είδες στον ύπνο σου: Σου φαίνεται χαζό και παιδικό; Ε δεν είναι φίλη μου και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Συνηθίζουμε να βλέπουμε στον ύπνο μας-συνηθίζουμε λέμε για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας-άτομα τα οποία μας είναι οικεία ή άτομα τα οποία έχουμε σκεφτεί πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας!!! ΤΑΤΑ... Μάντεψε, αυτός ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Τώρα αν συνηθίζεις να βλέπεις στον ύπνο σου άτομα που αντιπαθείς, καλό θα ήταν να το δούμε θεραπευτικά το θέμα.
2. Τεντώσου: Κι έτσι όπως κάθεσαι και τον έχεις απέναντί σου, τεντώσου με όλο σου το είναι! Ακόμα κι αν δε νιώθεις πιασμένη, do it woman! Ακόμα καλύτερα δε, αν τον κοιτάζεις όλο νόημα-ξέρεις λίγο λάγνα και λίγο μυστήρια-. Δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσεις-γιατί κινούμαστε με αυτό το δεδομένο έτσι;-και να μην επικεντρωθεί στο... τεντωμένο σου κορμί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και στο υπογράφουμε.
3. Πέταξε κάτι έξυπνο: Διότι φίλη μου δεν είσαι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και ένα σέξι κορμί, αλλά είσαι κυρίως και πάνω απ'όλα, μία έξυπνη και σκεπτόμενη γυναίκα. Δεν έχεις ιδέα από οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που παίζουν στην τηλεόραση; Κακώς! Ήρθε η ώρα να διαβάσεις κανά βιβλίο και να δεις και καμιά ταινία της προκοπής. Και τελοσπάντων, αν επείγεσαι, ξεσήκωσε 5 ατάκες και πέτα τις σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή, τις πετάς. Προσοχή, θα πρέπει απαραιτήτως να ταιριάζουν στην περίσταση γιατί αλλιώς θα γίνεις ρόμπα!
4. Παίξε με τα μαλλιά σου: Ακόμα ένα δοκιμασμένο κόλπο το οποίο θα πρέπει να εισάγεις πάραυτα στη γκάμα σου. To παιχνίδι με την κόμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχεδόν αρχαίο, μιας και πάντα ήταν η πηγή της δύναμης και της γοητείας μιας γυναίκας. Κάτι σαν το Σαμψών ένα πράγμα. Στρίψτα, ανακάτεψέ τα, κάτσιασέ τα με λίγα λόγια, εντάξει μην το παρακάνεις και θέλεις λούσιμο στο τέλος, και να ξέρεις ότι αδιάφορος δε θα μείνει σε καμία περίπτωση.
5. Γέλα δυνατά:
6. Δάγκωσε το κάτω χείλος: Διότι αν δαγκώσεις το πάνω θα βγεις κομματάκι περίεργη κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι και το ζητούμενό μας. Το δάγκωμα των χειλιών μαρτυρά ερωτική επιθυμία, ή αμηχανία το οποίο και στις δύο περιπτώσεις μας κάνει. Aν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά, μελέτησε λίγο τη Scarlett Johansson. Είναι μετρ του είδους. Tσέκαρε επίσης και το παρακάτω με το πρόσωπο των ημερών Marion Cotillard.


Πηγή: queen

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου