Ετικέτες

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πες μου το παγωτό που προτιμάς να σου πω τι χαρακτήρας είσαι

Βανίλια, σοκολάτα, καραμελωμένα πεκάν, φράουλα, μπανάνα ή στρατσιατέλα;...Διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση παγωτό και από αυτό θα καταλάβουμε ποιος πραγματικά είσαι.


Σοκολάτα
Αν σου αρέσει η σοκολάτα είσαι δημιουργικός και ενθουσιώδης. Είσαι η ψυχή του πάρτι. Απολαμβάνεις να είσαι στο κέντρο της προσοχής και βαριέσαι τη ρουτίνα.

Βανίλια
Αν σου αρέσει η βανίλια είσαι παρορμητικός, ρισκάρεις στη ζωή και θέτεις υψηλούς στόχους ενώ έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Είσαι ανταγωνιστικό άτομο, αρκετά επιθετικός σε ό, τι αφορά αθλήματα ή αν θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλία για κάτι.

Φράουλα
Αν σου αρέσει η φράουλα είσαι ντροπαλός αλλά και συναισθηματικά ισχυρός. Παράλληλα σε διακρίνει η δυσπιστία και η εσωστρέφεια ενώ συχνά ασκείς σκληρή κριτική στον εαυτό σου. Εύκολα γεμίζεις με ενοχές ενώ πολλές φορές μπορείς να κατηγορηθείς για εκκεντρικότητα. Σε γενικές γραμμές είσαι μάλλον ένα απαισιόδοξο άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Καραμελωμένα Πεκάν
Αν σου αρέσει το καραμελωμένο πεκάν είσαι της τάξης, της τελειομανίας και πολύ προσεκτικός σε ότι και αν κάνεις. Διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου με προσεγμένες κινήσεις και δε ρισκάρεις εύκολα. Σου αρέσει ο αθλητισμός αλλά στα ομαδικά αθλήματα γίνεσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπως και στη δουλειά σου.

Στρατσιατέλα
Αν σου αρέσει η στρατσιατέλα είσαι γενναιόδωρος και ανταγωνιστικός. Είσαι εξαιρετικά γοητευτικός, φιλόδοξος και ικανός. Δεν είσαι από τους ανθρώπους που δέχονται την ήττα, έχεις πάντα όραμα για τη ζωή σου και θα βγεις εκεί έξω να το κατακτήσεις, να το πάρεις μόνος σου.

Μπανάνα
Αν σου αρέσει η μπανάνα είσαι γενναιόδωρος, ειλικρινής και γενικός καλόβολος. Είσαι από εκείνα τα άτομα που ξέρουν τι θέλουν, καλά ισορροπημένος και χαλαρός σε ό, τι κι αν κάνεις.


Πηγή: tromaktiko

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου