Ετικέτες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Απέτρεψαν ραντεβού θανάτου


Κάτι η πρόωρη αποχώρηση μερίδας των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ, κάτι η μαζική μετακίνηση οργανωμένων του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν (;) το ματς με το Μαρούσι, κίνησαν υποψίες στην αστυνομία… Όταν τα κομμάτια του παζλ συμπληρώθηκαν, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αποτράπηκε τελευταία στιγμή ένα ραντεβού… θανάτου.




Πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους «πράσινους» και τον ΚΑΟΔ, μία μεγάλη μερίδα οπαδών των γηπεδούχων άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο. Αρχικά, δεν μπορούσε να δοθεί εξήγηση. Όταν όμως, η αστυνομία σταμάτησε λίγο πριν το Μαρούσι, περίπου 300 οπαδούς του Ολυμπιακού, τότε το πράγμα άρχισε να ξεκαθαρίζει…

Οι δυνάμεις της αστυνομίας πρόλαβε και εμπόδισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να περάσουν και να φτάσουν μέχρι το κλειστό του Αγίου Θωμά εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν παιχνίδια για την Α1 με την ομώνυμη ομάδα.

Προσήχθησαν περίπου 150 άτομα από τους οπαδούς των Πειραιωτών και αργά το βράδυ που βγήκαν στην επιφάνεια τα ευρήματα της αστυνομίας, συμπληρώθηκαν τα κομμάτια στο παζλ που έλλειπαν. Μολότοφ, 2 μαχαίρια και ένα καπνογόνο, βρέθηκαν στην κατοχή των προσαχθέντων, πράγμα που φανέρωσε ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού… θανάτου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αυτή είναι και η θέση της αστυνομίας, που λαμβάνοντας υπόψη της την κατάσταση αλλά και τα ευρήματα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αποτράπηκε την τελευταία στιγμή μακελειό.



sport-fm.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου