Ετικέτες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η απαγωγή κατέληξε σε μακελειό!


Σε πρωτοφανή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών με έναν τραυματία εξελίχθηκε η απαγωγή ενός από αυτούς με σκοπό τα λύτρα στην Εύβοια! Φίλοι του θύματος εντόπισαν το κρησφύγετο των δραστών και προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν, με αποτέλεσμα να γίνει μακελειό!




Οι τέσσερις δράστες είχαν προσκαλέσει τον 29χρονο ομοεθνή του στα Λέπουρα Ευβοίας, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθούσαν να βρει δουλειά.

Όταν εκείνος έφτασε, όμως, τον χτύπησαν και τον οδήγησαν σε ένα παράπηγμα σε αγροτική περιοχή στα Κριεζά Αλιβερίου, όπου τον κρατούσαν φυλακισμένο και τηλεφωνούσαν στη μητέρα του στο Πακιστάν απαιτώντας 17.000 ευρώ για να τον αφήσουν!

Η μητέρα ειδοποίησε ομοεθνείς της που βρίσκονταν στην Ελλάδα και εκείνοι προσπάθησαν να κάνουν έφοδο στο λημέρι των απαγωγέων. Όμως, ήρθαν στα χέρια και ένας 28χρονος από τους δράστες της απαγωγής τραυματίστηκε.

Οι άνδρες του τμήματος Αλιβερίου που έφτασαν στην περιοχή συνέλαβαν έναν 19χρονο και τον τραυματία που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ αναζητούν τους άλλους δυο απαγωγείς και όσους έκαναν την έφοδο στο παράπηγμα.

Μαζί τους συνελήφθη και θα απελαθεί και ο 29χρονος απαχθείς, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.


protothema.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου