Ετικέτες

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η Ουντινέζε πληρώνει τα "σπασμένα" των οπαδών του ΠΑΟΚ


Σε μία αξιέπαινη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει η Ουντινέζε, παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαιρικού ήθους. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου ανακοίνωσαν ότι θα αναλάβουν το κόστος της αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από φίλους του ΠΑΟΚ στις 16 Φεβρουαρίου, σε μνημεία του Ούντινε, στο περιθώριο του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.


Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας αναφέρεται ότι θα προχωρήσει σ’ αυτήν την κίνηση, προκειμένου να μην αμαυρωθεί η εικόνα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που, όπως επισημαίνεται, είχαν άψογη συμπεριφορά.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ουντινέζε θέλει να τονίσει πόσο μικρές, παρ' όλα αυτά κατακριτέες, είναι αυτές οι ζημιές που δεν μπορούν να χαλάσουν την εικόνα των φιλοξενούμενων οπαδών που γέμισαν το Ούντινε, στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα στην πόλη-με εξαιρετική δουλειά και από πλευράς Αστυνομίας-και απλά πέρασαν ένα βράδυ τραγουδώντας και υποστηρίζοντας την ομάδα τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας του Ούντινε.


www.trelokouneli.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου