Ετικέτες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Απλά μας κοροϊδεύουν!!!!


Σήμερα δεν μας δίνουν το δάνειο για το οποίο μας κατάργησαν όλα αυτά που είχαμε, για αυτά που πολλοί πάλεψαν, αυτά που προφύλαξαν τόσο καιρό τον εργαζόμενο από την εκμετάλλευση.



Παίζουν ένα παιχνίδι που κάνει μπαμ, για πόσο μ.....ς μας έχετε άραγε; Θέλουν Παπαδήμο πρωθυπουργό και τα δυο κόμματα και καλά να σώζουν τη χώρα. Είναι στις συζητήσεις αυτές ένας άνθρωπος που μόλις πριν δυο μέρες οδυρόταν ότι έπρεπε να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο για να σωθούμε και καλα. Γιατί κ. Βενιζέλο δεν τους λες αφού δεν θέλετε και μετά από αυτό εμείς αποχωρούμε!!!!


Αφήστε την Γερμανία,την Φιλανδία και Ολλάνδια να δούμε τι θα κάνουν όταν Ελλάδα,Πορτογαλία,Ισπανία και Ιταλία χρεοκοπήσουν ακριβώς με αυτή την σειρά που αναγράφονται. Προφανός και θαγυρίσουν στο νομισμά τους, αλλα υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, η κρίση απλώνεται και το ξέρουν ότι το τραπεζικό σύστημα σε όλες τις χώρες θα καταρρεύσει και αν δούμε ποιοι έχουν το πρόβλημα θα έλεγα ότι η Αγγλία έχει τις ποιο πολλές πιθανότητες να κάνει την αρχή.

Στο δια ταύτα και αυτή να μην είναι η σειρά τα γεγονότα είναι δεδομένα όσο και να έχουν προετοιμαστεί αυτό το χρονικό διάστημα. Οπότε αφού μας εκβιάζουν και αφού μας ξεφτιλίζουν δεν νομίζετε ότι και την ύστατη στιγμή είναι καιρός να εκβιάσουμε και εμείς;

Πως το είχε πει ο Γιώργος θυμάστε; H αλλάζουμε ή βουλιάζουμε όλοι μαζί όμως αυτή τη φορά.


Υ.Γ1: Ο κόσμος στην Πορτογαλία είναι στον δρόμο και στην Ισπανία ο υπουργός οικονομικών ζήτησε αναπροσαρμογή του προγράμματος γιατί δεν βγαίνει, αλλά εκεί έχουν τεχνοκράτη υπουργό και μάλιστα πρώην μεγαλοστέλεχος της Lehman brothers που δεν έχει πολιτικά κόστη και ο νοών νοεί το.

Υ.Γ2: Αυτοί που μας έσωσαν δεν έλεγαν ότι έσωσαν τις συντάξεις μετά από διαπραγμάτευση; Ε αυτά τα ψωρό 350 εκ., όπως λέει και η Ντόρα που είναι large, που τους έλειπαν από εκεί τα κόβουν τελικά.


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου