Ετικέτες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Νεαρό ζευγάρι αναζητούν για την βόμβα στο μετρό


Νεαρούς σε ηλικία που πιθανότατα σχετίζονται με εμπρηστικές επιθέσεις στην περιοχή της Αθήνας, αναζητά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ως τους δράστες της απόπειρας εμπρησμού του συρμού του μετρό, στο σταθμό του Αιγάλεω.


Από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στις 5 και 18 πρώτα λεπτά, την ώρα δηλαδή που εντοπίστηκε ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αφημένος σε ένα κάθισμα στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, τόσο στην αποβάθρα του σταθμού στο Αιγάλεω, όσο και στους υπόλοιπους σταθμούς.

Όλοι οι επιβάτες που εμφανίζονται να βγαίνουν ομαδικά από το τελευταίο βαγόνι στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω, αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Κυρίως όσοι από αυτούς κρατούσαν κάποιο σακ βουαγιάζ.

Οι αστυνομικοί βλέποντας αντίστροφα τα βίντεο, προσπαθούν να εντοπίσουν το σταθμό εισόδου του καθένα από αυτούς τους επιβάτες στο μετρό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η προσοχή έχει εστιαστεί και σε ένα νεαρό ζευγάρι που μπήκε στο συρμό από το κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί βλέπουν με σκεπτικισμό και επιφύλαξη τα δύο τηλεφωνήματα που έγιναν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας σε τηλεοπτικούς σταθμούς από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης «Αντάρτικο Πόλεων».

Και μόνο η απειλή ωστόσο του άγνωστου άνδρα ότι θα συνεχιστούν παρόμοιες επιθέσεις υποχρέωσε την αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε σημεία όπου υπάρχει μεγάλη συνάθροιση επιβατικού κοινού.


Star.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου