Ετικέτες

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η "θερμή" νύχτα από το κρεβάτι φαίνεται


Κάνεις όλη την απαραίτητη προσπάθεια, κερδίζεις το μωρό και όταν φτάσεις σπίτι σου ντρέπεσαι να τη βάλεις μέσα; Είναι το σαλόνι σου αχούρι; Είναι η κρεβατοκάμαρά σου σαν φοιτητικό δωμάτιο; Για το σαλόνι δεν πειράζει. Μήπως όμως ήρθε η ώρα για σεξουαλική αναβάθμιση της κρεβατοκάμαρας ;


Φτιάξε το δωμάτιο του «πανικού» έτσι ώστε μόλις μπαίνει μέσα να θέλει να ζήσει τα πιο παράξενα όνειρά της!

Κρεβάτι
Ξεκίνα από το κρεβάτι. Αν δεν έχεις ένα σοβαρό διπλό κρεβάτι με καλές αντοχές, άλλαξέ το. Το κρεβάτι που τρίζει δεν είναι πια …στη μόδα. Ακόμα και στα πιο φθηνά πολυκαταστήματα μπορείς να βρεις ένα ζόρικο διπλό κρεβάτι, ιδανικά με δερμάτινη πλάτη, που θα αντέχει τις αθλοπαιδιές και θα της επιτρέπει να κρατιέται όταν είναι …από πάνω. Μην κάνειςκανένα αστείο και αγοράσεις σεντόνια και παπλώματα με σχεδιάκια και λουλουδάκια, ξενερώνω μόνο που το γράφω. Σεντόνια μονόχρωμα και πάντα σκούρα! Μόλις τελειώσεις με το κρεβάτι, θα αλλάξουμε το φωτισμό.

Φωτισμός
Αγοράζεις συστοιχίες LED με ρυθμιστή RGB που σου επιτρέπει να αλλάζεις το χρώμα. Κολλάς τα LED γύρω γύρω στο εξωτερικό πλαίσιο αλλά κάτω από το κρεβάτι. Όταν τα ανάψεις με τα υπόλοιπα φώτα σβηστά, θα πάθεις πλάκα. Και αυτή το ίδιο.

Μετά, αλλάζεις τον φωτισμό του δωματίου. Κρεμαστά φωτάκια και άλλα τέτοια είναι απόλυτα passe. Αντικατέστησε το …λαμπατέρ με περιμετρικό φωτισμό. Αν έχεις κέφι, τοποθέτησε και ένα black light. Ξέρεις, αυτό που τονίζει τα άσπρα. Μπορείς να το βάλεις στο ταβάνι σύριζα στον τοίχο και πάνω από το κρεβάτι και να το κρύψεις με ένα μικρό φιλέτο γυψοσανίδας. Όταν το ανάψεις το βράδυ με το μωρό σου στο κρεβάτι θα νιώσετε σαν να παίζετε στο βίντεο της Τζούλιας.

Μουσική
Βάλε μουσική. Όχι με κανένα ελεεινό στερεοφωνικό αλλά κατά προτίμηση με το παλιό σου home cinema. Τα μικρά ηχεία ψηλά στους τοίχους και το sub που αλλού, κάτω από το κρεβάτι. Το τι μουσική θα παίζεις, είναι δικό σου θέμα.

Ποτά!
Μία σαμπάνια είναι πάντα απαραίτητη στο κρεβάτι. Ξέχνα τα κομοδίνα. Βάλε στο δωμάτιό σου ένα μικρό χαμηλό τραπέζι σαν αυτό του καναπέ και πάνω του δημιούργησε το bedroom bar της αρεσκείας σου. Εκεί πρέπει να υπάρχουν πάντα δύο ψιλά ποτήρια για σαμπάνια, φυσικά η σαμπάνια και ιδανικά ένα μπολ με παγάκια και άλλο ένα με φρούτα, κατά προτίμηση φράουλες. Μία σοκολάτα για …μετά δεν είναι κακή ιδέα. Ο συνδυασμός είναι αγαπημένος των γυναικών. Την σαμπάνια θα την πιείς στο ποτήρι ή πάνω στο κορμί της κατάκτησής σου!

Είναι το μωρό σου άγριο;Στο εμπόριο πουλάνε και νίκελ στύλους για χορό. Αν το μωρό σου ή αυτό που κυνηγάς, έχει άγριες διαθέσεις, ο στύλος για sexy dance τοποθετείται πανεύκολα και της δίνει την ευκαιρία να σου δείξει τι ξέρει… (αν δεν είσαι σίγουρος πάντως, μη βάλεις το στύλο μόνιμα στο δωμάτιο γιατί μπορεί να την πανικοβάλεις)

Υλικό παρακολούθησης και καταγραφής
Θέλετε και οι δύο να θυμάστε τις επιδόσεις σας; Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από ένα τρίποδο και μία hi-def βιντεοκάμερα σε ετοιμότητα. Που ξέρεις; Μπορεί να γίνετε και διάσημοι… Αν πάλι δεν θέλετε να σας βλέπουν αλλά σας αρέσει να βλέπετε, η LCD ή LED τηλεόραση μαζί με DVD player είναι must γα την προβολή πικάντικων βίντεο που ανεβάζουν τη λίμπιντο…

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα. Αν όμως θες να εντυπωσιάσεις και να ανεβάσεις τη σεξουαλική της διάθεση –και τη δικιά σου- οι προτάσεις αυτές εγγυημένα θα έχουν αποτέλεσμα!

exodosclub.blogspot.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου