Ετικέτες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί στο "μικροσκόπιο"


Ικανοποιώντας το αίτημα πολλών κτηνοτρόφων η Εθελοντική Οργάνωση ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην Ανάβρα, εκδήλωση για τους Ενεργούς Μικροοργανισμούς (ΕΜ).


Οι κτηνοτρόφοι πρωτάκουσαν για τους ΕΜ από τον καθ. ΑΠΘ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟ στη σχετική ομιλία που έκανε στην Ανάβρα στις 22-01-2012. Οι εφαρμογές των ΕΜ στην κτηνοτροφία που ανέφερε ο καθηγητής τους προξένησαν πολύ ζωηρό ενδιαφέρον και θέλησαν να μάθουν περισσότερα και να προμηθευθούν το κατάλληλο υλικό, μιας και αυτό δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο, αλλά διακινείται μέσω μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σύμφωνα με την επιθυμία του εφευρέτη. Ετσι η ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ προσκάλεσε τον ΡΟΥΣΣΟ ΚΥΡΑΝΟ από τη Ζαγορά Μαγνησίας, έναν από τους 5 εκπροσώπους των ΕΜ στην Ελλάδα και την ΕΒΕΛΥΝ ΚΥΡΑΝΟΥ Πρόεδρο της ΟΙΚΟ-ΕΜ, της μη κερδοσκοπικής εταιρείας για την προώθηση της τεχνολογίας των ΕΜ, οι οποίοι μίλησαν σε ένα ευάριθμο ακροατήριο νεαρών κυρίως κτηνοτρόφων –παρά το ακατάλληλο της ώρας για αυτούς.

Οι ομιλητές εξήγησαν με απλά λόγια τις θετικές επιδράσεις των ΕΜ στην ανάπτυξη των ζώων, στην πρόληψη αλλά και στη θεραπεία των ασθενειών. Παράλληλα είχαν φέρει μαζί τους και τα απαραίτητα υλικά και έδειξαν στους παριστάμενους τον τρόπο παρασκευής των σκευασμάτων. Εγιναν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις και στο τέλος της εκδήλωσης οι κτηνοτρόφοι προμηθεύτηκαν έτοιμο υλικό ή τα απαραίτητα, υλικά και εξοπλισμό, για την παρασκευή του προϊόντος. Ηταν τέτοια η ζήτηση που πουλήθηκε όλο το έτοιμο υλικό και δόθηκαν και παραγγελίες για όσους δεν πρόλαβαν.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ΕΜ έχουν θαυματουργά αποτελέσματα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, ζώα, φυτά, ακόμη και στον άνθρωπο. Είναι ένα ακίνδυνο και φθηνό σκεύασμα που αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία που έχει βάναυσα διαταραχθεί τις τελευταίες δεκαετίες στη γη.

Αξιοποιώντας τα παραπάνω οι κτηνοτρόφοι της Ανάβρας, πρωτοπόροι στη βιολογική κτηνοτροφία, με τη βοήθεια της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ, θα βελτιώσουν σημαντικά και θα αυξήσουν την παραγωγή τους για το καλό όλων μας.


almyrosinfo.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου