Ετικέτες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ένοπλη συμπλοκή διαρρηκτών με αστυνομικούς - Κατέληξε ο ένας δράστης


Ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε Γεωργιανούς διαρρήκτες και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα. Νωρίτερα, οι δυο δράστες είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην περιοχή της Δεξαμενής στο Κολωνάκι και στη συνέχεια διέφυγαν. Οι δράστες βρίσκονταν στην οδό Αγνάντων 19-21, παραπλεύρως της οδού Καλλιρόης, στην περιοχή των Άνω Πετραλώνων, όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για αναγνώριση.



Οι δυο Γεωργιανοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με περίστροφα, πυροβόλησαν και οι αστυνομικοί απάντησαν, τραυματίζοντας και ακινητοποιώντας τον ένα από αυτούς. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, λόγω διάτρησης του θώρακα που προκλήθηκε από το διαμπερές τραύμα που έφερε στο χέρι. Ο έτερος συλληφθείς βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δυο Γεωργιανοί να συνδέονται με ένα ακόμα περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν κατά περιπολικού του ΤΑ Πετραλώνων. Το πλήρωμα του περιπολικού βρίσκεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να αναγνωρίσει αν οι δυο δράστες που συνελήφθησαν είναι αυτοί που πυροβόλησαν κατά του οχήματος τους.


Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!

real.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου