Ετικέτες

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το 'πε και το 'κανε ο Μπόμπολας: Από Δευτέρα 10/09 "στον αέρα", η επιχείρηση με την...τσάμπα εργασία


Τελικά πέρασε πάλι το δικό του. Ο Μπόμπολας κατάφερε να ξαναβγάλει στον αέρα το πρόγραμμα του SENTRA FM 103,3, χάρη στη "δωρεάν εργασία" των συντακτών της GOAL NEWS. (για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο εδώ). Δικαιολογώντας απόλυτα το μότο του σταθμού: "Για υγιείς αρρώστους".


Πράγματι το να λειτουργεί ένας ραδιοφωνικός σταθμός μετά από 4 μήνες αποχής και αβεβαιότητας είναι κάτι που στην κρίσιμη εποχή για τα ΜΜΕ, αποπνέει "υγεία". Είναι όμως πέρα για πέρα "αρρωστημένο", το καθεστώς με το οποίο ο ιδιοκτήτης κατάφερε να επανεργοποιήσει το σταθμό του. Αφού απέλυσε τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του, επέβαλε στους συντάκτες της εφημερίδας επίσης ιδιοκτησίας του "Goal News", να δουλέψουν τσάμπα. Σε διαφορετική περίπτωση...θα πέρναγαν από το λογιστήριο να εισπράξουν την αποζημίωση της απόλυσης τους...

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις, αφού μέλη της ΕΣΗΕΑ επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Η αντιπροσωπεία είπε ναι στην επαναλειτουργία του σταθμού, όχι όμως...στην τσάμπα εργασία. Το σωματείο των δημοσιογράφων προανήγγειλε πως αν δεν αλλάξει το πρωτοφανές καθεστώς δωρεάν εργασίας, (δεν θα χρησιμοποιήουμε την τετριμένη φράση...περί "εργασιακού μεσαιωνα", αφού και στο μεσίωνα πέταγαν που και που στους σκλάβους ένα κομμάτι ψωμί) θα μπλοκάρει την επαναλειτουργία του σταθμού.

Αρχικά θα γίνει συνάντηση του σωματείου με το ΕΣΡ και στη συνεχεία, καταγγελία στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Σε ανακοίνωση, στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Πέρασαν ακριβώς τέσσερις μήνες από το βράδυ της 6ης Μαΐου, όταν ο Sentra 103,3 απευθύνθηκε για τελευταία φορά σε «υγιείς αρρώστους», εκπέμποντας το πρόγραμμα που αγαπήσατε και στηρίξατε την τελευταία τριετία.Θα περάσουν ακόμη τέσσερις ημέρες ως τις οκτώ το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, όταν ο σταθμός θα πάρει και πάλι τη θέση του στον αέρα των ερτζιανών. Θα πάρει τη θέση του με τους γνωστούς παραγωγούς - δημοσιογράφους που όλοι τους ξέρετε από παλιά, τους παρακολουθείτε σε Goal και SentraGoal και τους αναζητείτε στο ραδιόφωνο.

Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στις οκτώ το πρωί, ο Sentra 103,3 θα είναι και πάλι εδώ να προσφέρει την απαραίτητη... γιατρειά στους «υγιείς αρρώστους".

Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
pressarismenos.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου