Ετικέτες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκολατάκια για... χορτοφάγους!


Είναι πλούσια σε βιταμίνη C και φυτικές ίνες, ενώ η επικάλυψή τους με άριστη βελγική σοκολάτα ενισχύει κατά πολύ τη θρεπτική αξία τους!


Ο Βρετανός ζαχαροπλάστης Andy Simpson δημιούργησε μια πρωτότυπη λιχουδιά που βασίζεται στα θρεπτικά συστατικά των λαχανικών και στη διατροφική αξία της σοκολάτας, η οποία γίνεται ανάρπαστη στο ζαχαροπλαστείο «Elsecar Heritage Centre» που διατηρεί κοντά στο Μπάρνσλεϊ στο Γιόρκ.

Ο λόγος για τα σοκολατένια… λαχανάκια Βρυξελλών, «ένα λαχταριστό έδεσμα για τους υπέρμαχους της χορτοφαγίας, τα παιδιά που δεν τρώνε λαχανικά αλλά και όσους ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή και δεν θέλουν να στερούνται τη σοκολάτα», λέει ο υπερήφανος ζαχαροπλάστης για τη δημιουργία του.

Η συνταγή είναι απλή και επιτυχημένη: Τα λαχανάκια Βρυξελλών επικαλύπτονται με την καλύτερη βελγική σοκολάτα και είναι έτοιμα προς κατανάλωση μόλις για 25 λεπτά το τεμάχιο. Όσο για τη γεύση;

«Θα την αγαπήσετε ή θα τη μισήσετε αμέσως! Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα περισσότερα λαχανικά, άλλωστε. Γιατί με τη σοκολάτα δεν τίθεται θέμα! Πάντως στον ουρανίσκο παραμένει μια πικρή γεύση τόσο από το λαχανάκι όσο και από τη μαύρη σοκολάτα…», επεξηγεί ο Andy.

Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
a-pistefto.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου