Ετικέτες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Θέλει ΑΕΚ ο Κατσουράνης!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Real», ο Κώστας Κατσουράνης θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Απλή φήμη ή... real;


Ο διεθνής άσος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μέχρι τον Γενάρη καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θεωρείται πολύ πιθανό να είναι μία... παλιά αγαπημένη και συγκεκριμένη η Ένωση, αφού όπως αναφέρει η «Real», είναι θετικός στο να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα, αρκεί φυσικά να πειστεί ότι λύνεται το διοικητικό πρόβλημα του συλλόγου.

«Κλειδί» για να γίνει το μεγάλο... come back του «Κατσούρ», είναι η είσοδος είτε του Δημήτρη Βιντιάδη, είτε οποιουδήποτε άλλου μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική ευημερία της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια. Συν τοις άλλοις επιθυμία του παίκτη είναι να περάσει και ο σύλλογος σε μία άλλη εποχή, με στόχους και προοπτική για το μέλλον.

Ήδη πάντως φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 33χρονου μέσου ομάδες από την Κύπρο, με τον ίδιο ωστόσο να είναι επιφυλακτικός και να μην ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του. Αυτό εξάλλου που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Κατσουράνης, είναι η επιστροφή του στον «Δικέφαλο», ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και ο ίδιος στο παρελθόν.

Για να αρχίσει βέβαια η οποιαδήποτε επαφή με την ΑΕΚ, θα πρέπει να σημειωθούν πρώτα σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τα διοικητικά πράγματα του συλλόγου και να βγει η ομάδα από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου