Ετικέτες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Cinematakias.blogspot.gr! Δείτε online τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, εντελώς δωρεάν!

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν σας προσφέρει το cinematakias.blogspot.gr

Το cinematakias είναι ένα blog το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους Έλληνες τις αγαπημένες σας ταινίες ταξινομημένες, με παρουσίαση των στοιχείων, των πρωταγωνιστών, της πλοκής και του trailer της κάθε ταινίας! Και πάνω απ όλα ελεύθερα, χωρίς καν εγγραφή!!


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το πλήρως ταξινομημένο μας site, να διαλέξτε την ταινία που σας αρέσει, να κάνετε κλικ στο πλαίσιο “Watch Now”, να πατήσετε Play και να την απολαύσετε στον browser σας χωρίς να χρειάζεται να την κατεβάσετε, πάντα με ελληνικούς υπότιτλους! Για τους λάτρεις του download υπάρχουν και links σε κάθε ταινία, καθώς και πλήρως διαμορφωμένοι οδηγοί με τα αντίστοιχα προγράμματα για να έχετε τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας!!

Η ομάδα μας ανανεώνει καθημερινά τη λίστα με τις ταινίες του, με τουλάχιστον 2 νέα θέματα! Επίπλέον ενημερωθείτε πλήρως για τα τελευταία νέα του Holywood και δείτε trailers από τις ταινίες που έρχονται!!!

Τέλος μια νέα εφαρμογή μέσω Facebook σας δίνει τη δυνατότητα κάνοντας ένα απλό Like στην σελίδα, να βλέπετε αυτόματα στην κεντρική σελίδα του Facebook σας τις τελευταίες αναρτήσεις του blog!

Δοκιμάστε το!
Μοιραστείτε το νέο blog με τους φίλους σας!
Διαδώστε το και δώστε μας δύναμη να συνεχίσουμε !!!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου