Ετικέτες

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εγώ σας τα έγραφα για τον χωρισμό της Νομικού με τον Χολίδη παρά τις γεροντοκόρες!!!


Εγώ καταλαβαίνω ότι ο καθένας από εμάς προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται-και κάτω από τις παρούσες συνθήκες-και μπορεί. Αυτό που δε μπορώ ωστόσο να καταλάβω είναι τον στρατό των αγράμματων και των ανίκανων που έχει κατακλύσει την τηλεόραση σε πρωινά μεσημεριανά και βραδινά.



Κάτι τυχάρπαστα τυπάκια που δεν έχουν διαδρομή, δεν έχουν πεζοδρόμιο, παρά μόνο μεγάλη γλώσσα…κονέ με γιους επιχειρηματιών και γιους μουσικών θρύλων και το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν. Δε λέω. Καλή η κριτική. Αλλά αυτή πρέπει να εδράζεται σε στοιχεία. Σε ρεπορτάζ.




Όχι να παίρνεις το ρεπορτάζ των συναδέλφων σου, το οποίο μάλιστα είναι διασταυρωμένο-καθώς εμείς είμαστε άλλης γενιάς και ουχί Facebook-ακηδες-και να το αμφισβητείς. Να βγαίνεις σε εκπομπή και χρησιμοποιώντας με αμετροέπεια τη δύναμη του μέσου να λες ότι το θέμα δεν ισχύει…Καταλαβαίνω ότι μια γεροντοκόρη, πέρα από νύχι και μαλλί, πέρα από πρεμιέρες και φωτογραφήσεις, πέρα από το να γλύφει τις αδερφές Αυγερινοπούλου για να μπεί η μουρίτσα της στα κοσμικά… πέρα από τα δωράκια που λαμβάνει από «πελατάκια», θέλει να δείξει ότι αξίζει.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ωστόσο έρχομαι σήμερα να ρωτήσω…Πόσο μαλάκας μπορεί να νιώθει ο εκπομπάρχης που φιλοξενεί τέτοιου είδους συνεργάτιδες και πόσο αναξιόπιστος, που διαπιστώνει ότι όντως ισχύει-για παράδειγμα-ο χωρισμός Νομικού Χολίδη; Πόσο ανακόλουθος μπορεί να νιώθει όταν ξέρει ότι ο συνεργάτης, που έβγαινε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του και έλεγε «Δεν ισχύει…μίλησα και το έμαθα από τον ίδιο τον τάδε ή τον δείνα». Αυτό συνιστά από μόνο του ευτέλεια. Συνιστά κατάντια. Με ρωτάνε συχνά γιατί φέτος δεν επέλεξα να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι πώς οι επιλογές ήταν περιορισμένες και όσες εμφανίστηκαν δε με ικανοποίησαν. Και στην τσέπη αλλά κυρίως στην ομάδα. Προτίμησα την σιγουριά μου. Το «μαγαζί» μου. Το παραπάνω παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό και «δείχνει» γιατί πλέον oι εκπομπές περιεχομένου-gossip και lifestyle-δε πουλάνε στην τηλεόραση. Δε φταίει το περιεχόμενο. Φταίει η διαχείριση αυτού. Γι αυτό πάει η τηλεόραση κατά διαόλου…Δεν είναι η φτήνια των παραγωγών…Είναι η φτήνια των μυαλών!!!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου