Ετικέτες

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Γιάννης Αγγελικούσης: Ο Εφοπλιστής που σαρώνει…το δάνειο και τα νέα πλοία!


Είναι ο πιο δυνατός Έλληνας πλοιοκτήτης στην παγκόσμια αγορά. Και όχι τυχαία. Ο Γιάννης Αγγελικούσης βλέπει μπροστά. Διαβάζει την αγορά…επενδύει σωστά και έχει πολύτιμους αρωγούς τις τράπεζες. Μία ακόμη παραγγελία για τέσσερα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου τοποθέτησε στα ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries η Maran Gas του Ομίλου Αγγελικούση.



Όπως ανακοίνωσαν τα ίδια τα ναυπηγεία η παραγγελία αφορά στην κατασκευή τεσσάρων LNG Carriers χωρητικότητας 174.000 κ.μ. συνολικής αξίας 840 εκατ. δολ. Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν για την κατασκευή δύο ακόμη. Θυμόσαστε όταν πρίν λίγο καιρό σας γράφαμε ότι το καθαρό κούτελο του εφοπλιστή εξασφάλισε δάνειο 1,25 δίς δολλάρια; Ε…ήρθε η ώρα να επενδυθούν τα λεφτά αυτά! Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν μεταξύ των ετών 2014 και 2016, ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται η δυνατότητα να καίνε ως καύσιμο όχι μόνο πετρέλαιο αλλά και φυσικό αέριο. 


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Επισημαίνεται ότι ο όμιλος Αγγελικούση έχει υπό παραγγελία 11 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου στα οποία θα πρέπει να προστεθούν και τα τέσσερα προαναφερόμενα. Το συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου μόνο στα LNG Carriers πλησιάζει τα 3 δισ. δολ, ενώ σε λειτουργία έχει ήδη πέντε LNG Carriers.




Για να δείτε ότι τελικά έξω πάμε καλά…Πολύ καλά!!!





Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου