Ετικέτες

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Αστυνομικοί του Λος Άντζελες ανάγκαζαν γυναίκες να κάνουν σεξ!


Ένα ερωτικό σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει την Αστυνομική Διεύθυνση του Λος Άντζελες, τη γνωστή σε όλο τον πλανήτη ως LAPD.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δύο βετεράνοι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών υποχρέωναν γυναίκες να κάνουν έρωτα μαζί τους, απειλώντας τις ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τις οδηγούσαν στο κρατητήριο!




Πρόκειται για τους αξιωματικούς Λούις Βαλενζουέλα (Luis Valenzuela) και Τζέιμς Νίκολς (James Nichols), οι οποίοι συμμετείχαν σε πρόγραμμα εθελουσίας συνταξιοδότησης και πλέον, βρίσκονται εκτός Σώματος.




Βάσει της έρευνας που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη, τα τέσσερα θύματα που προχώρησαν στις επώνυμες καταγγελίες, είτε είχαν συλληφθεί νωρίτερα, είτε αποτελούσαν πληροφοριοδότες του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες.




Όπως αναφέρει η "Huffington Post" οι δύο άνδρες οδηγούσαν τις γυναίκες σε περιοχές που είχαν από πριν ορίσει και την ώρα που ο ένας από τους δύο έκανε έρωτα μαζί τους, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις!




Οι αστυνομικοί προέβαιναν σε αυτές τις πράξεις συστηματικά, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολιτικό και όχι αστυνομικό αυτοκίνητο για να μην κινούν υποψίες...


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου