Ετικέτες

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Καυτό Video Νικολέττα Ράλλη: Τα κουνήματα και το…σέξι ατύχημα!!!


Αλάνι μεγάλο η Νικολέττα και καλό παιδί. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της και αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για ένα ακομπλεξάριστο κορίτσι χωρίς απωθημένα. Στα πλατό νιώθει όπως στο σπίτι της. Άνετη και χαλαρή.



Είναι δεδομένο ότι την είχαν ανακαλύψει νωρίς εκεί στον ΑΝΤ-1. Μπορεί βέβαια εκπομπή να της έδωσε το Star αλλά το κορίτσι από τα «Σφηνάκια» τους είχε βγάλει το μάτι. Η Νικολέττα Ράλλη όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλομελέτα και έρχεται» της Σοφίας Αλιμπέρτη, έβαλε φωτιά στο στούντιο με την εμφάνισή της!




Με σέξι μίνι φόρεμα στράπλες έκανε τους οπερατέρ να στοιχηματίζουν για τα καλύτερα πλάνα… Καταλαβαίνετε… όταν μάλιστα ήρθε η στιγμή της μουσικής… τότε έγινε χαμός! Μπορεί να μην σηκώθηκε στιγμή από τον καναπέ της αλλά… αυτό ήταν για καλό των τηλεθεατών. Με τα κουνήματα της και τις κινήσεις έδινε φόρα παρτίδα μπούτι, μπούστο και ενίοτε… εσωρουχάκι! Έξω καρδιά η Νικολέτα….


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου