Ετικέτες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σοκ εντός και εκτός Ελλάδος από το «χτύπημα» σε εμπορικό κέντρο


Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 10:40 στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens».



Τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters, Associated Press, Huffington Post, Bild, Independent, The National Herald, Washington Post, FoxNews, φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ με τα γεγονότα καρέ καρέ.

Σε σχολιασμό της είδησης προχωρά το πρακτορείο Reuters το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη χρονιά ύφεσης γεγονός που έχει τροφοδοτήσει την οργή και τα «τυφλά» χτυπήματα κατά τραπεζών, με τους Έλληνες πολίτες να φέρονται κατά της πολιτικής τάξης που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

H Huffington Post επισημαίνει ότι οι επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών είναι ένα συχνό φαινόμενο για τη χώρα, ωστόσο «χτύπημα» σε εμπορικό κέντρο μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά.

Και στο γερμανικό Τύπο η είδηση φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα με την Bild να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στρέφουν τις έρευνές τους προς όλες τις κατευθύνσεις.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου