Ετικέτες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το top10 των διαφημίσεων αυτοκινήτου


Στο περιθώριο της έκθεσης του Ντιτρόιτ πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των δέκα καλύτερων διαφημίσεων αυτοκινήτου τα τελευταία 25 χρόνια. 



Ο πιο γνωστός διεθνής διαφημιστικός διαγωνισμός One Show ασχολήθηκε με το χώρο της αυτοκίνησης, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από 150 και πλέον δημοσιογράφους και μέλη δημιουργικών τμημάτων διαφημιστικών εταιρειών.




Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η διαφημιστική Wieden + Kennedy’s και συγκεκριμένα το γραφείο της στο Λονδίνο, καθώς κέρδισε το πρώτο και το δεύτερο βραβείο. Και στις δύο περιπτώσεις διαφημιζόμενη εταιρεία ήταν η Honda. 




Το σποτ που κέρδισε την πρώτη θέση ονομάζεται «Grrr» και κυκλοφόρησε το 2004 με θέμα τους οικολογικούς κινητήρες diesel i-CTDi της ιαπωνικής μάρκας. Στη διαφήμιση τραγουδά ο Αμερικανός συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός Γκάρισον Κέιλορ.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Η διαφήμιση που κέρδισε:



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου