Ετικέτες

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κατάρα: Ο κοντός ποδοσφαιριστής…το κέρατο και η διπλή εγκατάλειψη από τη σύντροφο του!!!



Έχω ασχοληθεί ξανά μαζί του αναφερόμενος στο όνομα του. Δεν είναι και ήσυχο αυτό το κοντό στραβοκάνικο αγόρι.



Σήμερα δε θα ήθελα να το κάνω κυρίως γιατί είναι…λεπτό το θέμα. Και το κάνω καθώς η φάση που ζει είναι ζόρικη. Και την σέβομαι. Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχω δεχτεί τα αρνητικά του σχόλια και θα μπορούσα να τον «μπουμπουνίσω«. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε μεγάλη ομάδα της Super League. Τα περιοδικά έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την προσωπική ζωή του. Και όχι τυχαία καθώς γουστάρει να συνευρίσκεται με αναγνωρίσιμες γυναίκες.




Ο νεαρός-μικρός στο δέμας- μπαλαδόρος, είχε δεσμό με μια κοπέλα αγνώστων στοιχείων περίπου δυο χρόνια. Μια  μέρα όμως του ζήτησε να χωρίσουν γιατί κάποιος άλλος είχε μπει στη ζωή της. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και εγκατέλειψε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει πως η γυναίκα που ήθελε για μητέρα των παιδιών του είχε βρει άλλον άντρα και τον κεράτωνε.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Δεν ξέρω τι μεσολάβησε με τον άλλον πάντως εκείνη ξαναγύρισε μετά από μερικούς μήνες στον μπαλαδόρο. Οι πρώτες μέρες κυλούσαν υπέροχα και ήταν τρελά ευτυχισμένος. Ένα πρωί-δεν ξέρω αν αυτή ξύπνησε με λάθος πλευρό-του ζήτησε και πάλι να χωρίσουν. Ο παίκτης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και ακόμα προσπαθεί να συνέλθει για το διπλό χτύπημα που δέχτηκε από την ίδια κοπέλα. Είναι γιατί στο παρελθόν είχε φερθεί και εκείνος απαίσια σε μια κοπέλα και ο Θεός αυτά τα βλέπει….



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου