Ετικέτες

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δίνει το παράδειγμα το «ΦΩΣ»!


Το «ΦΩΣ» δίνει σήμερα μαθήματα δημοσιογραφίας αναγνωρίζοντας την αξία του νικητή και εστιάζοντας στις αγωνιστικές ευθύνες του Ολυμπιακού. Καμία αναφορά στις δηλώσεις Αγγελόπουλου!



Η πιο ιστορική εφημερίδα του Ολυμπιακού γράφει πως ο Παναθηναϊκός δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ στον τελικό του Ελληνικού, κάνοντας και μια αναφορά στα επεισόδια που σημάδεψαν το αιώνιο ντέρμπι και δίνει το καλό παράδειγμα. Προτίμησε να μην χαϊδέψει αυτιά και να προάγει τον χουλιγκανισμό γράφοντας για «ζούγκλα», «κόλαση» και άλλα σχετικά! Και τεκμηριώνει μάλιστα, πρωτοσέλιδα τα όσα υποστηρίζει με ενυπόγραφες κριτικές στην πρώτη σελίδα.

Και μπορεί σήμερα να έχασε κάποια φύλλα από τους φανατικούς, αλλά όπως έχει αποδείξει η κυκλοφορία του «Φωτός» σε βάθος χρόνου, η στάση αυτή επιβραβεύεται! Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως στο πρωτοσέλιδό της (προφανώς από επιλογή...) δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στις δηλώσεις Αγγελόπουλων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Από την άλλη, ο «Γαύρος» έχει ως τίτλο: «Σφαγή από τους... χέστες» και αναφέρεται στους διαιτητές του τελικού τονίζοντας πως έπιασαν τόπο οι απειλές, οι τρομοκρατίες και τα ντου.

Οσον αφορά την εφημερίδα «Πρωταθλητής», έχει στο εξώφυλλο μια μαϊμού και τίτλο: «Ουστ ξεφτίλες. Ξέρασε όλη η Ελλάδα»! Δείτε τα πρωτοσέλιδα και των τριών εφημερίδων!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου