Ετικέτες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αλλαγές στις στρατιωτικές ηγεσίες με απόφαση του ΚΥΣΕΑ



Νέοι αρχηγοί σε Στρατό ξηράς, Ναυτικό και Αεροπορία



Με μία μάλλον αιφνιδιαστική κίνηση, η κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει τους αρχηγούς του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας με έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά.




Ο μόνος που επιβίωσε ήταν ο Α/ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Μ. Κωσταράκος. Εντυπωσιάζει πάντως η απόφαση αλλαγής του Α/ΓΕΣ αντιστρατήγου Κ. Γκίνη που είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή πριν από περίπου οκτώ μήνες κατά τις προηγούμενες επεισοδιακές κρίσεις που είχαν οδηγήσει και στην παραίτηση του στρατηγού Ζιαζιά. Στη θέση του Γκίνη τοποθετείται ο Αθ. Τσέλιος, διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Από την άλλη πλευρά, ουδεμία έκπληξη δεν αποτελεί η αποχώρηση του αντιναυάρχου Κοσμά Χρηστίδη, ο οποίος είχε ενοχλήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και προσωπικά τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο για την απόφασή του να μιλήσει δημοσίως για τα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.




Στη θέση του Α/ΓΕΝ τοποθετείται ο αντιναύαρχος Ευ. Αποστολάκης, μέχρι σήμερα υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο κ. Αποστολάκης ήταν υπασπιστής του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Παπαντωνίου και είχε επανέλθει στην ενεργό υπηρεσία επί υπουργίας του σημερινού προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βανιζέλου, αφού είχε δικαιωθεί και έπειτα από προσφυγή.




Όσο για τον πρώην, πλέον Α/ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Δ. Τσαντηράκη, στη θέση του τοποθετείται ο αντιπτέραρχος Ευ. Τουρνάς, σήμερα επικεφαλής του ΑΤΑ.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: tovima.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου