Ετικέτες

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έχασε 85 κιλά και δεν θα πιστέψετε πώς έγινε...! (ΦΩΤΟ)

Η Joanne Cooper, από το Ρόθερχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, ηλικίας 31 ετών, έπασχε από πολυκυστικές ωοθήκες από την εφηβεία της και φοβόταν ότι θα δεν θα γίνει ποτέ μητέρα.




Η μανικιουρίστα Κούπερ μίλησε στην Dailymail και εξήγησε τι προηγήθηκε και πώς κατάφερε να μεταμορφωθεί. Η ασθένειά της διαγνώστηκε όταν ήταν 16 ετών και άρχισε να τρώει και να παχαίνει επικίνδυνα. «Ημουν σε κατάθλιψη, υπέφερα απο πόνους στην πλάτη και ξέμεινα από αναπνοή όταν περπατούσα. Είχα αρκετά προβλήματα υγείας» λέει. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο γιατρό να ρωτήσει τι θα γίνει με το πρόβλημα γονιμότητας, γιατί εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένη και το να έχω παιδιά ήταν κρίσιμο. Είχε επίσης προβλήματα με την περίοδό της.

Ο γιατρός της απάντησε ότι η ασθένειά της σε συνδιασμό με το πάχος θα την εμπόδιζαν να κάνει παιδιά. Μια λύση, της είπε, ήταν να κάνει γαστρικό μπαϊπάς. Επιπλέον εξαιτίας αυτής της γυναικολογικής ασθένειας η τάση να παίρνει κιλά επιδεινωθηκε. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει επέμβαση να βάλει δακτύλιο και να αρχίσει την καλή διατροφή και την άσκηση Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 85 κιλά και να μείνει έγκυος! Σήμερα απολαμβάνει τα δύο παιδια της και το σαφώς πιο υγιές βάρος της!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή: stroumfaki.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου