Ετικέτες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ Οι τηγανητές πατάτες σε ελαιόλαδο κάνουν καλό



Οι τηγανητές πατάτες είναι από τα φαγητά που και μόνο όταν τα κοιτάμε μας πιάνουν ενοχές...



Πρόκειται για ένα συνώνυμο των υπερβολικών κιλών και της χοληστερίνης αλλά αυτό που καθορίζει την "επικινδυνότητά" του, είναι ο τρόπος τηγανίσματος και το λάδι που χρησιμοποιούμε.




Μια πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου της Νάπολη έδειξε πως η ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου που χρησιμοποιείται στο τηγάνισμα, κάνει τις πατάτες πιο εύπεπτες και πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που είναι χρήσιμες για να καταπολεμήσουμε την γήρανση.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Οι επιστήμονες εξέτασαν τον κύκλο μαγειρέματος και ανακάλυψαν πως το τηγάνισμα 100 γραμμαρίων πατάτας για 7 με 8 λεπτά σε θερμοκρασία μεταξύ των 180 και 200 βαθμών Κελσίου παράγει 3 με 8 ml αντιοξειδωτικών ουσιών.




Το ελαιόλαδο καθώς τηγανίζεται απελευθερώνει υδροξυτυροσόλη εμπλουτίζοντας έτσι τα τηγανητά φαγητά.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου