Ετικέτες

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τα 5 + 1 συνηθέστερα Φετίχ στο σεξ!


Το σεξ είναι ένας ανεξερεύνητος κόσμος που όσο και αν προσπαθείς να τον χαρτογραφήσεις συνεχώς θα ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα. Το πώς εκφράζει ο καθένας τις σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι υποκειμενικό και δεν περιορίζεται. Σύμφωνα με το koolnews πολλοί επιθυμούν να πειραματίζονται και πολλοί έχουν κάποια φετίχ που βοηθούν να ανέβει η λίμπιντο στο κατακόρυφο.



Στην προσπάθεια να ανακαλύψουμε τον τεράστιο κόσμο του σεξ, παραθέτουμε κάποια από τα δημοφιλέστερα φετίχ που μπορεί να συναντήσετε στο σεξ.

1. Συγκεκριμένα μέρη του σώματος
Μερικά περίεργα μέρη του σώματος είναι σημεία-κλειδιά για να ανεβάσουν την λίμπιντο κάποιων. Πόδια, χέρια, μαλλιά ή μασχάλες ? Μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος πέραν των γεννητικών οργάνων. Αν και το πιο σύνηθες «μέρος» είναι το ενδιαφέρον για τα πόδια, υπάρχουν φυσικά και άλλα μέρη του σώματος που μπορεί να τραβούν το ενδιαφέρον κάποιων.

2. Μαζοχισμός
Ο πόνος είναι απόλαυση για τους μαζοχιστές, που «ανάβουν» από ξυλοδαρμούς, δουλεία και εξευτελισμό. Ο μαζοχισμός περιλαμβάνει ασφυξιοφιλία ή αυτό- ασφυξία, ένα πιθανώς θανατηφόρο συνήθειο γνωστό και ως αυτό- ερωτικο-ασφυξία στην οποία οι άνθρωποι αυτό-ικανοποιούνται στερώντας παράλληλα από τον εαυτό τους το οξυγόνο.

3. Λουτρινο-φιλία
Πολλοί αγαπάνε τα «λούτρινα αρκουδάκια» ! Όχι, αλήθια...τα αγαπάνε. Η λουτρινοφιλία είναι το σεξουαλικό ενδιαφέρον σε ψεύτικα λούτρινα αρκουδάκια και ζωάκια.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

4. Δακρυφιλία
Σε μερικούς τους πάει πολύ το κλάμα .. Τα δάκρια όχι μόνο δεν ξενερώνουν πολλούς αλλά μάλιστα τους ανάβουν. Η δακρυλαγνία είναι σεξουαλικοί σαδιστές που αρέσκονται στον εξευτελισμό του να βρίσκεται κάποιος σε κατάσταση να κλαίει και να οδύρεται. Άλλοι βέβαια αρέσκονται απλά στην εικόνα από το δάκρυ ή θεωρούν την ανακούφιση που προσφέρει το κλάμα σεξουαλική.

5. Φετιχισμός
Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν ένα ζευγάρι παπούτσια. Για ην ακρίβεια μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο τον Δεκέμβριο του 2012 στο ξένο περιοδικό Evolution and Human behavior ανακάλυψε ότι το να περπατάνε οι γυναίκες σε υψηλά τακούνια ήταν απείρως πιο θηλυκό από το να περπατά με ίσια παπούτσια.
Σε κάποιες περιπτώσεις το αντικείμενο δεν τραβά απλά την προσοχή βέβαια αλλά γίνεται το αντικείμενο έλξης. Τα πιο συνήθη φετίχ είναι τα εσώρουχα και τα παπούτσια, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Aggression and Violent Behavior.

6. Κερατάς Μπανιστιρτζής
Δεν υπάρχουν πολλοί που αγαπάνε να παρακολουθούν τον/την σύντροφό τους να συνευρίσκεται με κάποιον άλλο. Δεν τους ανάβει μονάχα να παρακολουθούν την γυναίκα τους να σεξουαλίζεται με κάποιον άλλο είναι που τους αρέσει το συναίσθημα της προδοσίας και της απάτης που βιώνουν.
Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Personality and Individual Differences η πλειοψηφία όσων αρέσκονται σε αυτό το φετίχ είναι άνδρες και όχι γυναίκες.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου