Ετικέτες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Το φαινόμενο που ονομάζεται "χαμένος χρόνος,"


Εκατοντάδες άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είχαν μια παράξενη εμπειρία με τον χρόνο.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο όπου οι άνθρωποι αναφέρουν ότι τα ρολόγια τους έχουν χάσει το συγχρονισμό με τον πραγματικό χρόνο, και μερικές φορές αυτή η έλλειψη συγχρονισμού συνοδεύεται με παράξενες αναμνήσεις.



Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως "Επίδραση του χαμένου χρόνου." Κάποιοι παραψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο αυτό συνδέεται άμεσα με απαγωγές! και συμβαίνει όταν ένα άτομο σαν να τους περνούν και σταματάει ο χρόνος, και τους επιστρέφουν στην κατάσταση που ήταν, μη γνωρίζοντας τι συνέβη. Λόγω του μεγάλου αριθμού των περιπτώσεων ο κόσμος της επιστήμης δεν έχει κάποια σοβαρή θεωρία σχετικά με αυτό το περίεργο φαινόμενο.

Ο ορισμός του χαμένου χρόνου
Δεν υπάρχουν μνήμες άλλα ένα κενό, ενώ η συνειδητή μνήμη δεν θυμάται την χρονική περίοδο του γεγονότος.

Αυτή η «απώλεια μνήμης » μπορεί να ποικίλλει από μερικά λεπτά μερικές ώρες έως αρκετές ημέρες.

οι μνήμες που έχουν μείνει στο υποσυνείδητο κατά τη διάρκεια του γεγονότος , μπορεί μερικές φορές να της θυμηθεί το άτομο με τεχνικές, όπως η ύπνωση ή μέσω των ονείρων.
Η απώλεια του χρόνου, το άτομο είναι σαν να ξυπνάει, και έχει μια ασυνήθιστη μεταβολή του χρόνου,απο αρκετά λεπτά ή ακόμα και ώρες, κατά τις οποίες δεν έχει μνήμη! η ακόμα και απώλεια συνείδησης. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τα άτομα αυτά που είχαν περιπτώσεις χαμένου χρόνου είναι απολύτως υγιείς άνθρωποι, και γενικά δεν πάσχουν από ψυχικές ασθένειες.

υπάρχουν και περιπτώσεις που τα άτομα έχουν πέσει θύματα απαγωγής και χάνουν το χρόνο με την πραγματικότητα...

μια από της πιο διάσημες υποθέσεις που σχετίζονται με την απώλεια χρόνου, ήταν η ιστορία της Betty και Barney Hill στο New Hampshire,Αμερική το 1960.

οδηγούσε σε ένα έρημο δρόμο στο σκοτάδι της νύχτας, όταν είδαν ένα παράξενο φως που φώτισε το αυτοκίνητό . Το επόμενο πράγμα που θυμούνται, ήταν ότι ήταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από εκείνη την στιγμή που είδαν το παράξενο φως, έχοντας «χάσει» περίπου τρεις ώρες!

Η ύπνωση αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν θύματα μιας απαγωγής από εξωγήινους. η ψυχανάλυση που έγινε στον Barney και την Betty Χιλ ήταν ότι ψυχολογικά φαινόταν τέλεια και δεν είχαν πει ψέματα στη δήλωσή τους.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Θεωρίες
Οι άνθρωποι που υποφέρουν από απώλεια χρόνου φαίνεται να είχαν μια από της πιο αινιγματικές εμπειρίες.

Αστρική προβολή μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το μυαλό ταξιδεύουν σε άγνωστους τόπους. Η κβαντική φυσική έχει διδάξει ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι δυνατό και μπορεί να εμφανιστεί με διαφορετικές συχνότητες.

κάποιες αναφορές σχετικά με τα άτομα που υφίστανται απώλεια χρόνου, έχουν βρεθεί περιπτώσεις με μεταλλικά εμφυτεύματα ή ξένα αντικείμενα που ενισχύουν την άποψη ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν απαχθεί από εξωγήινους,για άγνωστους λογούς, ίσως αυτά τα εμφυτεύματα να είναι τεχνολογικά τόσο μπροστά που με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να κατανοήσει ο άνθρωπος. για παράδειγμα δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για την τηλεπάθεια , τον χρόνο , την δύναμη της βαρύτητας,τον θάνατο ,το DNΑ μας το μυαλό μας την καταγωγή μας, όπως και για το σύμπαν και ας λένε διάφορες θεωρείς η πραγματηκοτητα είναι ότι δεν ξέρουν τίποτα! η αν ξέρουν ελάχιστα δεν θα τα πουν, όλη η τεχνολογία μας βασίζεται στον ηλεκτρισμό, που και αυτός μας τον χάρισαν οι (θεοί για τους παλιούς ) οι εξωγήινοι σήμερα,( από το 1940) και φυσικά δεν θα πουν τίποτα, αφού τους βολεύει αυτό το σύστημα της Γης , με της θρησκείες τους νομούς τους φόρους και του κέρδους ,εδώ να πω ότι έβγαλαν τον τεσλα από την μέση όταν είπε δωρεάν ενεργεία για όλους,,,, είναι απλό! πήραν την τεχνολογία και έφτιαξαν όλα αυτά που ξέρετε σήμερα που τα αγοράσατε, άρα κέρδος.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/07/xamenos-xronos.html

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου