Ετικέτες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αυτοί είναι οι 4 που έκλεισαν στο πρωινό του ΑΝΤ-1. Τι ζήτησε η Σκορδά από το κανάλι!


Η Φαίη Σκορδά και ι Γιώργος Λιάγκας συνεχίζουν τις διακοπές τους. Άφησαν την Τήνο και τώρα παραθερίζουν στη Πάρο! Το μυαλό τους όμως είναι στην Αθήνα αφού σε λίγες μέρες επιστρέφουν για να... συζητήσουν με τον ΑΝΤ-1 τις λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής!



Περισσότερο θα ασχοληθούν με τη θεματολογία και τις νέες ενότητες αφού λίγο πολύ τα πρόσωπα τα έχουν βρει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αναζητούν το πολύ δυο ακόμα δημοσιογράφους ενώ ήδη έχουν συμφωνήσει με την Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τη Σάσα Σταμάτη και την Ελεάννα Τρυφίδου!

Στο πάνελ ενδέχεται να κάτσει ένα ακόμα πρόσωπο, αντρικό, ενώ θα υπάρχει και ρεπόρτερ για τα εξωτερικά γυρίσματα και τις αποστολές! Το σκηνικό έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται και θα είναι πολύ χαρούμενο και οικείο ενώ σύμφωνα με επιθυμία της Φαίης, θα έχει έντονα χρώματα!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

«Θέλει φωτεινές και αισιόδοξες εικόνες….» μας είπε άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας «Η Φαίη και ο Γιώργος περνούν πολλές ώρες στο κανάλι και πάντα πηγαίνουν νωρίς γι αυτό και η Φαίη θέλει να νιώθει σαν το σπίτι της!».

Πράγματι η Σκορδά είναι γνωστό ότι λατρεύει τα έντονα χρώματα αλλά και ότι πιο απλό. Δεν της αρέσουν τα στημένα και τα πολύ…χλιδάτα γι αυτό και το σκηνικό θα θυμίζει…σπίτι!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: apospasma.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου