Ετικέτες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Κώστας Καραμανλής!

Η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού, η απόφασή του είναι οριστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Καραμανλής έχει εκμυστηρευτεί σε ένα πολύ στενό κύκλο συνεργατών του, ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, δεν θα είναι υποψήφιος!


Ο Κ. Καραμανλής, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει πει στους πολύ στενούς συνεργάτες του, πως αυτή είναι οριστική απόφαση.

Θέλει, όπως έχει εξηγήσει, με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι δεν είναι αυτοσκοπός του η μόνιμη παρουσία του στη Βουλή και ότι εννοεί όσα έχει κατά καιρούς δηλώσει, ότι δηλαδή δεν σκοπεύει να επανέλθει σε ηγετικό ρόλο στο κομματικό ή στο ευρύτερο πολιτικό προσκήνιο.

Βεβαίως η απουσία του απ’ την επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι αποστασιοποιείται απ’ τη Ν.Δ., το κόμμα του οποίου ηγήθηκε και ως επικεφαλής του οποίου εξελέγη πρωθυπουργός της χώρας, για πεντέμισι χρόνια. Και αυτό θα το τονίσει σε δήλωση που θα κάνει όταν ανακοινώσει την απόφασή του.

Άλλωστε ο Κ. Καραμανλής, όπως συνηθίζει να τονίζει σε συνομιλητές του, έχει πάντοτε την «συνείδηση παράταξης» που διακρίνει τους Καραμανλήδες.

Και σήμερα στηρίζει τον Αντ. Σαμαρά, ακόμα κι αν έχει πικρίες για ορισμένα ζητήματα που αφορούν στη μεταχείριση συνεργατών του ή διαρροές γύρω απ’ τις δικές του προθέσεις…

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Μάλιστα, ο Κ. Καραμανλής όταν παρέδιδε το κόμμα στον διάδοχό του είχε υπογραμμίσει στον Αντ. Σαμαρά ότι «εγώ Αντώνη δεν θέλω να γίνω «επίτιμος» και δεν θα γίνω»!

Φυσικά διατηρεί τις απόψεις του, ακόμα και τις διαφωνίες του με κάποιες επιλογές του διαδόχου του, όπως για παράδειγμα με τη «θεωρία των δύο άκρων», ωστόσο ουδέποτε τις δημοσιοποιεί…

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Newsbomb, στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο Πρ. Παυλόπουλος, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού. Ο πρώην υπουργός έχει οριστικά επιλέξει την επιστροφή στην πανεπιστημιακή του δράση.

Σημειώνουμε τέλος, ότι με την απουσία του απ’ τις επόμενες εκλογές ο Κ. Καραμανλής θα δείξει την απόφασή του να μην επανέλθει σε οιασδήποτε μορφής κομματική ή ευρύτερα πολιτική δράση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει επιλογή αποχής από τυχόν εθνικά καθήκοντα, όπως Προέδρου της Δημοκρατίας, ας πούμε…

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: newsbomb

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου