Ετικέτες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ευκαιρίες απο Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία



Η εβδομάδα κυπέλλου συνεχίζεται σήμερα με τις ομάδες της Superleague να κάνουν την είσοδό τους στο θεσμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης αγώνες για το Κύπελλο της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Σκωτίας, της Αυστρίας, της Νορβηγίας και της Βραζιλίας.



Πάντως και η δράση στα… πρωταθλήματα δε σταματά με της Serie A, την Primera Division και τη Ligue One να «κλέβουν την παράσταση» με εκπληκτικές αναμετρήσεις. Στην Ελλάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται τον Φωκικό και τον Εργοτέλη αντίστοιχα για την πρώτη αναμέτρηση (σ.σ: ακολουθεί επαναληπτικός) στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με κάλυψη η Όσναμπρικ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό μας σημείο για σήμερα που έρχεται από το Κύπελλο Γερμανίας. Πρόκειται για τον «Άσσο» Draw No Bet της Όσναμπρικ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου σε απόδοση 2.15. Αήττητη η Όσναμπρκ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας από το 2004 (3-2-0). Ομάδα Β' κατηγορίας (όπως αυτή που αντιμετωπίζει σήμερα), την Άουε απέκλεισε η Όσναμπρικ στον προηγούμενο γύρο, επικρατώντας με 3-0! Η Όσναμπρικ πήγε με φόρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ράζενμπαλσπορτ Λειψίας, προερχόμενη από το επιβλητικό διπλό επί της Βάκερ Μπουργκχάουζεν και μπορεί να ζορίστηκε, αλλά κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο. Δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό εαυτό της η ομάδα του Βαλπούργκις μετά από τέσσερις διαδοχικές βαθμολογικές απώλειες και κατάφερε παρ' ό,τι με ματς λιγότερο, να επανέλθει στην προνομιούχο τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και το -3 από την απευθείας άνοδο.

Με Τουν και Over 2.5

Περνάμε στην Ελβετία όπου υπάρχουν αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα Τουν – Βασιλεία όπου επιλέγουμε τόσο το Over 2.5 σε απόδοση 1.91, όσο και τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.85. Έβγαλε κούραση η Τουν εξαιτίας του μεσοβδόμαδου αγώνα για Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ραπίντ (νίκησε 1-0) και έτσι έχασε από την Γκρασχόπερς την περασμένη Κυριακή. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσε ίσως με λίγη περισσότερη προσοχή να ζητήσει κάτι παραπάνω το συγκρότημα του Φίσερ. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε να βάλει τέλος και σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Τουν, που παραμένει με μόλις δύο τρίποντα έπειτα από οχτώ αγωνιστικές κι ευρισκόμενη πλέον στο -5 από την προνομιούχο τετράδα. Να σημειώσουμε πάντως πως εντός έδαρς είναι μεταξύ των τριών αήττητων ομάδων του πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό 2-2-0. Από την άλλη πλευρά η Βασιλεία, μπορεί να έρχεται με φόρα από το «διπλό» κόντρα στην Τσέλσι, όμως φέτος εκτός έδρας στο πρωτάθλημα δεν τα πάει και πολύ καλά καθώς το πρώτο «διπλό» ήρθε στην έδρα της Σιόν την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι τρεις προηγούμενες έξοδοί της είχαν ολοκληρωθεί 1-1. G/G έληξαν τα 11 από τα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς και Over 2,5 τα 10 από αυτά! Οχτώ Over 3,5 σε αυτό το διάστημα. Στην αναμέτρηση Σιόν – Λωζάννη κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.25.

Over 2.5 στο Λάτσιο - Κατάνια

Συνεχίζουμε με Ιταλία όπου κρατάμε «δυνατά» το Over 2.5 στον αγώνα Λάτσιο – Κατάνια σε απόδοση 2.03. Στο Over 2,5 και τα δύο παιχνίδια της Λάτσιο εντός έδρας. Στο ντέρμπι η ομάδα της Ρώμης έπαιξε πολύ καλά στο ντέρμπι με τη Ρόμα και βάσει συνολικής εμφάνισης δεν άξιζε την ήττα. Προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε για την πρώτη ώρα αγώνα, ενώ από το εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα άλλαξαν, με την κούραση της Λάτσιο να κάνει την εμφάνιση της και να πηγάζει από την ταυτόχρονη παρουσία στην Ευρώπη, κάτι που δεν έχει η αντίπαλο της για φέτος. Όπως και να ‘χει, γνώρισε την πρώτη ήττα στο ντέρμπι της Ρώμης μετά τον Μάρτιο του 2011 και ψάχνει την άμεση ανάκαμψη στο παιχνίδι με την Κατάνια απόψε. Στον πάγκο της ομάδας παραμένει ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για φέτος, που άφησε καλές εντυπώσεις την περασμένη σαιζόν, παρότι το ρόστερ που είχε στα χέρια του ήταν με περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις. Στα μεταγραφικά, προχώρησε στις προσθήκες των Λούκας Μπίλια (Άντερλεχτ) και Φελίπε Άντερσον (Σάντος). Αποκτήθηκαν επίσης οι Νοβαρέτι, Βινίσιους. Συνεχίζουμε με τη Serie A και κρατάμε ακόμα ένα Over 2.5, αυτή τη φορά στον αγώνα Μπολόνια – Μίλαν σε απόδοση 2.10. Στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι η Μίλαν είχε κερδίσει με 3-1, χάρη σε χατ τρικ του Πατσίνι. Πάντως η προϊστορία δείχνει πολλά γκολ, τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Μπολόνια έχουν ολοκληρωθεί Over 2.5, ενώ τα τρία από αυτά ήταν και στο Over 3,5! Στήριγμα βέβαια βρίσκει το στοίχημά μας και στη Μίλαν, που μέχρι στιγμής στα δύο παιχνίδια της εκτός έδρας έχει 2/2 Over 2.5 και G/G. Συνεχίζουμε με την έκπληξη στο στάδιο «Luigi Ferraris» και πάμε με το 1Χ της Σαμπντόρια κόντρα στη Ρόμα σε απόδοση 1.98. Αήττητη η Σαμπντόρια τις τελευταίες τέσσερις φορές που υποδέχθηκε τη Ρόμα, μετρώντας μάλιστα και δύο συνεχόμενες νίκες, με 2-1 το 2011 και 3-1 πέρυσι. Πάντως και η συνολική προϊστορία είναι με την ομάδας της Γένοβας καθώς η Σαμπντόρια μετρά 27 νίκες, 20 ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα και 8 φορές έχει επικρατήσει η Ρόμα. Τέλος κλείνουμε τα προγνωστικά μας από την Ιταλία με το +1 της Κιέβο κόντρα στη Γιουβέντους σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για ασιατικό χάντικαπ που επιβεβαιώνεται σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης των γηπεδούχων της Κιέβο, ενώ ακόμα και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά δε χάνουμε, μια και μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.



συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Διπλό η Λυών στο 2.10

Περνάμε στη Γαλλία όπου έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» της Λυών με αντίπαλο την Αζαξιό σε απόδοση 2.10. Η περσινή νίκη της Αζαξιό επί της Λυών είναι η μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για τη Ligue 1 (1-2-3 εντός, 0-1-5 εκτός). Αδυνατεί να βρει τα πατήματά της η Αζαξιό, η οποία μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές στη Ligue 1 αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-3-3). Η Λυών μάλιστα έχει σκοράρει και στα 14 τελευταία παιχνίδια της με την Αζαξιό ανεξαρτήτως έδρας. Το Σάββατο είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ρεν και ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες 2-0. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή με 3-2 από την Εβιάν στην Κορσική. Παράλληλα, παρουσιάζει σημαντικά επιθετικά προβλήματα, καθώς στα 4/6 ματς της στο Σαμπιονά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Λυών από την άλλη πλευρά πανηγύρισε το τρίτο της «τρίποντο» στη φετινή Ligue 1 (3-1-2), πλησιάζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δοκιμάζεται σήμερα σε μία δύσκολη έδρα και θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο επικίνδυνα ματς που ακολουθούν στο γήπεδό της, αρχικά το Σάββατο (28/9) απέναντι στη Λιλ για το Σαμπιονά και στη συνέχεια την Πέμπτη (3/10) απέναντι στη Βιτόρια Γκιμαράες για το Γιουρόπα Λιγκ. Στον αγώνα Μπορντό - Ρεμς κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.13. Συνεχίζει να αφήνει θετικές εντυπώσεις η Ρεμς, αν και την προηγούμενη αγωνιστική μάλλον θα ήθελε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκινγκάμπ με την οποία έμεινε στο 1-1. Τουλάχιστον, παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, με τα τρία πιο πρόσφατα να ολοκληρώνονται ισόπαλα, τα δύο με 0-0, ενώ στα δύο αμέσως προηγούμενα είχε πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Λιλ (2-1 εντός) και Λυών (1-0 εκτός). Τη μοναδική της ήττα την υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Ρεν και σήμερα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, έχοντας αποδείξει έως τώρα ότι στα ματς που θεωρείται αουτσάιντερ τα καταφέρνει καλύτερα. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο πολύτιμος Κριτσόβιακ (ΜΕ 5/1). Κλείνοντας για τη Γαλλία επιλέγουμε και τον «Άσσο» της Ναντς κόντρα στη Νις σε απόδοση 2.25.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες και ενημερωθείτε ζωντανά για τα Αποτελέσματα στο Livescore .


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου