Ετικέτες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τηλεοπτική εκπομπή με live sex στη Βρετανία



Το πρόγραμμα του Channel 4 θα προβάλει ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια να κάνουν σεξ –Ειδικοί θα αναλύουν τα σεξουαλικά προβλήματα των εθελοντών



Ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στα τέλη του μήνα από το βρετανικό Channel 4 αναμένεται να προκαλέσει σάλο.

Με τίτλο «Sex Box» η εκπομπή θα παρουσιάζει ζωντανά την ερωτική συνεύρεση ζευγαριών με σκοπό να πέσουν τα ταμπού γύρω από το σεξ.

Τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις στο εσωτερικό ηχομονωμένου χώρο και αφού ολοκληρώσουν την πράξη θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τέσσερις ειδικούς.

Οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων θα αναλύσουν με τους εθελοντές, εκ των οποίων ένα ζευγάρι γκέι γύρω στα 30 και ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ηλικίας 20 ετών, τα προβλήματα σχετικά με την ερωτική πράξη και όπως δήλωσαν ευελπιστούν να προσφέρουν στους τηλεθεατές την πραγματική εικόνα γύρω από το «αληθινό σεξ».


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Όπως υποστήριξε ο Ραλφ Λι, εκπρόσωπος του Channel 4: «Το Sex Box προτίθεται να ξεκινήσει μία ανοιχτή και ενήλικη κουβέντα για το σεξ», ενώ ο παραγωγός, Ντέιβιντ Γκλόβερ, εκτίμησε πως η εκπομπή θα δώσει τη δυνατότητα για να πραγματοποιηθεί μία ειλικρινής συζήτηση για το σεξ και τον ρόλο που διαδραματίζει στις σχέσεις.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου