Ετικέτες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εξετάσεις και εμβολιασμοί για δεκάδες παιδιά και ηλικιωμένους



Δράση του ΙΣΑ και της «Αποστολής» σε νησιά της άγονης γραμμής



Δεκάδες ηλικιωμένοι και εκατοντάδες παιδιά σε νησιά της άγονης γραμμής εξετάστηκαν και εμβολιάστηκαν δωρεάν από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο δημιούργησαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι εθελοντές γιατροί του Ιατρείου επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο πέντε νησιά -Θηρασιά, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος, Αμοργός- και πραγματοποίησαν συνολικά 421 παιδιατρικές, καρδιολογικές, ορθοπαιδικές, μικροβιολογικές εξετάσεις και εμβολιασμούς.

Συνολικά εξετάστηκαν 84 ηλικιωμένοι και 238 παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών για τις σχολικές τους βεβαιώσεις, ενώ παράλληλα διενεργήθηκαν σε 53 κατοίκους εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις και 46 εμβολιασμοί.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλης και ο διευθυντής της Αποστολής Κ.Δήμτσας παρέδωσαν επίσης 56 κιβώτια με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό και συζήτησαν με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους τα προβλήματα και τις άμεσες ανάγκες τους.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Στην Ίο συγκεντρώθηκαν ακόμα δέκα μεγάλες σακούλες με φάρμακα που θα διατεθούν από τους γιατρούς του νησιού σε ευπαθείς ομάδες.

Η δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στηρίχθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων και τους Δήμους Φολέγανδρου, Σικίνου, Iητών και Αμοργού, στα πλαίσια των Οδοιπορικών Υγείας που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται για τη στήριξη των νησιών και τη δημιουργία Κοινωνικών Φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: tovima.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου