Ετικέτες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!! Ομολόγησαν τα τρία κτήνη!!!



Τρεις νέοι βρίσκονται πίσω από τη φρικτή δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος...


στο σπίτι του σε χωριό του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 18χρονος κτηνοτρόφος, ένας 19χρονος φαντάρος και ένας 22χρονος κτηνοτρόφος, ήταν αυτοί που έκοψαν το νήμα της ζωής στον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια για να σβήσουν τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...
Μάλιστα οι τρεις δράστες κατάγονται από την περιοχή. Και οι τρεις που ήταν μεταξύ των προσαχθέντων, ομολόγησαν την πράξη τους σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με την ομολογία τους, οι τρεις τους μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του άνδρα.
Αφού πρώτα σκότωσαν τον σκύλο, εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να ψάξουν για χρήματα. Όταν ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε, τους φώναξε και επιχείρησε να τους απομακρύνει. Τότε εκείνοι τον σκότωσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Η Μπαρμπαγιάννη Παναγιώτα από τα φιλιατρά μεσσηνίας έχει τη μάννα της 10 χρόνια σε συνθήκες κωσταλέξι, καθώς κ την αδελφή της, εξυπηρετώντας κρατικά συμφέροντα που τις ήθελαν σε ρόλο πειραματόζωου. Το θέμα είναι τεράστιο κ εμπλέκει πολιτικούς παράγοντες και κοινωνικές ομάδες δημοσίων φορέων, κλπ. Τα κτήνη είναι περισσότερα στην Ελλάδα. Οι γυναίκες αυτές στην Ελλάδα καθημερινώς τρέφονται με κόπρανα και ουσίες που ρίχνουν σε διάφορα είδη. Έχουμε κ παιδιά για τους γονείς κ τα αδέλφια. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή